Цифров микроскоп Levenhuk DTX 350 LCD

SKU: 74768
Гаранция: 10 Години
279.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
279.95 лв
Цифров микроскоп Levenhuk DTX 350 LCD 1
279.95 лв
Държава USA

LCD микроскоп Levenhuk DTX 350 предлага цифрови възможности в компактен и стилен дизайн. Тази лупа е чудесен избор за цялото семейство. Възрастните ще могат да го използват в професионалната си дейност и за сериозно научно хоби, децата - да се подготвят за училище и да изучават света около тях. Микроскопът е предназначен за изследване на обемни непрозрачни предмети (монети, насекоми, камъни) при увеличение от 20 до 600 пъти.

 

Основната характеристика на микроскопа е 0.3 Mpix цифров фотоапарат. Той формира картина и я показва на вградения или външен екран в реално време. Диагоналът на вградения LCD екран е 4,3 инча; микроскопът е свързан към външни монитори и телевизори с помощта на предоставения USB кабел. Камерата също така ви позволява да записвате видеоклипове и да правите снимки на проучвания. Качеството на картината е програмируемо. Ако инсталирате софтуера на компютъра си от диска, доставен с микроскопа, можете да получите достъп до допълнителни функции. Програмата ще ви позволи да регулирате контраста и яркостта на картината, да допълвате кадрите с надписи, да измервате размерите на пробите - линейни и ъглови. Моля, обърнете внимание: Картата с памет (включена в пакета) е необходима за запазване на записаните снимки и видеоклипове.

 

Микроскоп осветление - 8 ярки светодиода. Те работят от вградена батерия, продължителността на работа при едно зареждане е около 7 часа. Можете да презаредите батерията или от електрически контакт (необходим адаптер, продава се отделно), или от USB порт на компютъра.

 

Особености:

·         Микроскоп с цифров фотоапарат 0.3 Mpix

·         Вграден 4,3-инчов LCD екран

·         Записва снимки и видеоклипове, показва картината на екрана в реално време

·         Подходящ за измерване на разстояние, площ, ъгли и радиуси на наблюдаваните обекти

·         Пакетът включва диск с програма за обработка на кадри

·         LED подсветка, захранвана от вградена батерия или USB порт на компютър

Съдържание:

·         Цифров микроскоп

·         Статив

·         USB кабел

·         Карта с памет MicroSD 1 GB

·         CD със софтуер

·         Инструкции за експлоатация и гаранционна карта

Препоръки за работа със софтуер:

Характеристика на програмата PortableCapture (и другите й версии) е, че за правилна работа е необходимо да стартирате инсталираната програма само когато микроскопът е свързан към компютър и е в работно състояние.

 

Внимание! Не забравяйте, че мрежовото напрежение в повечето европейски страни е 220-240 V. Ако искате да използвате устройството в държава с различен стандарт на мрежовото напрежение, трябва да го свържете към контакта само чрез подходящ преобразувател (преобразувател на напрежение ).

 

LCD микроскоп Levenhuk DTX 350 не е съвместим с външни цифрови фотоапарати.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg