Микроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Azure (Лазур)

SKU: 72224
Гаранция: 7 Години
239.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
239.95 лв
Микроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Azure (Лазур) 1
239.95 лв

Разноцветният микроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Azure (Лазур) се превъплъщава във вратичка към тайния свят на микрокосмоса. Неговият модерен и стилен дизайн наподобява лъчите на слънчевата светлина, пречупени в кристално ясни води. Когато го поставите на бюрото си, той привлича погледите си като живописно произведение на изкуството. С вълшебната способност да увеличава и разкрива скритите детайли на нежни растения, крихките живи микроорганизми и тайните светове на хартията, микроскопът Ви отваря врата към безкрайните измерения на микрокосмоса. Неговите лещи на обектива са като врати, пренасящи Вас във вълшебния свят на невидимото.

С револверната си глава, обсипана с три обектива, той Ви позволява да се потопите във всевъзможни увеличения - откривайки подробностите с увеличение 64 пъти, като след това се трансформирате в истински изследовател с увеличение до 1280 пъти! Той превръща замъглените мъглявини и отдалечени галактики в ясни и проникновени пейзажи, които разкриват красотата на безкрайността. Осветен от две светодиодни източника, микроскопът има силата да оживява прозрачните образци, представяйки им техния интригуващ свят, и да осветява непрозрачните обекти, позволявайки ви да разгадаете тайните им. Той е като светлинният пътеводител, който отвежда Вас до скритите аромати на цветята, до текстурата на хартията, до тайнствените отблясъци на монетите.

Този вълшебен инструмент е създаден от надежден метален корпус, който го предпазва и му осигурява дългогодишна експлоатация. Неговата глава се накланя под ъгъл от 45 градуса, разкривайки своята функционалност и гъвкавост. Когато се движите във вълшебния свят на микрокосмоса, той Ви предлага безкрайни възможности за изследване, никога не изисквайки от Вас да напускате мястото си - само завъртете главата му и всичко, което трябва да направите, ще се разкрие пред Вашите очи.

Нека микроскопът Levenhuk Rainbow 50L PLUS Azure бъде вашият водач в пътешествието към невидимия свят на микрокосмоса. Поставете го на бюрото си и се подгответе да откриете чудесата, които виждат само тези, които имат очите да ги гледат.

Характеристики:

 • Биологичен микроскоп с увеличение 64–1280x
  Включена е леща на Барлоу с увеличение 2х
  Предлага се в пет ярки цвята
  Здрав и издръжлив корпус, изработен от метал
  Горна и долна светодиодни системи за осветление
  Включен е набор за експерименти
  Получава се с удобна пластмасова кутия
  Комплектът включва:
 • Микроскоп
  Обективи: 4x, 10x и 40xs
  Окуляр: WF16x
  Леща на Барлоу с увеличение 2x
  Предметна маса с щипки
  Дискова диафрагма
  Кондензер
  Вградени горен и долен светодиоден осветителен модул
  Променливотоков адаптер
  2 батерии размер АА
  Пластмасова кутия
  Набор за експерименти Levenhuk K50
  Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
  Наборът за експерименти Levenhuk K50 включва:
 • Ръководство "Атрактивен микроскоп. Проучване на микрокосмоса"
  Пинсети
  Ферма за Artemia (морски скариди или морски маймунки)
  Микротом
  Флакон с дрожди
  Флакон със смола
  Флакон с морска сол
  Флакон с морски скариди
  5 готови за употреба образеца
  5 чисти предметни стъкла
  Капкомер
  Покривало против прах
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: