Микроскоп Levenhuk 2ST

SKU: 35322
269.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
269.95 лв
Микроскоп Levenhuk 2ST 1
269.95 лв
Микроскопът Levenhuk 2ST  е стереомикроскоп  с широко приложение, с него могат да се наблюдават по-големи предмети като монети, бежута, минерали и др. Интересно е, че тези тип инструменти се използват не само в научни изследвания, но и за операции, които изискват висока прецизност. Те също така предоставят 3D изображения на наблюдаваните обекти, което е много полезно за измерване на техните размери. Стереомикроскопите са многофункционални и могат да бъдат използвани за различни цели, като изучаване на биологични обекти, технологични материали, антики и други. Това ги прави идеални за училища и висши учебни заведения.
Микроскопът Levenhuk 2ST има максимално увеличение от 40х, което е впечатляващо за стереомикроскоп. Това го прави подходящ за наблюдения на различни обекти, както и за обучение на ученици и студенти.
Микроскопът е проектиран да предоставя максимално ясни изображения на наблюдаваните обекти. За да постигне това, оптичните елементи са изработени от висококачествено стъкло, което осигурява максимална прозрачност и минимално изкривяване на изображението. Микроскопът е снабден с колело за грубо фокусиране, което позволява бързо и лесно фокусиране на обектите, като се върти на корпуса на микроскопа. Освен това, предметната маса може да бъде завъртяна, за да се постигне по-удобен ъгъл на наблюдение. Полезните щипки на предметната маса държат обектите на място, за да ги можете разглеждате без проблеми. Микроскопът не изисква батерии, тъй като за наблюденията се използва естественото осветление. Тези функции правят микроскопа много удобен и ефективен инструмент за образователни и научни цели . Онези, които се занимават с научни изследвания, археология или биология, биха се възползвали максимално от високото качество на изображението и точността на наблюденията, които предоставя микроскопът.

Комплектът включва:

  •         Стереомикроскоп Levenhuk
  • Бинокулярна глава
  • Окуляри WF10x – 2 бр.
  • Леща на обектива 4x
  • Двустранна черна и бяла плоча на предметната маса
  • Гумени окуляри
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Микроскопът Levenhuk 2ST е съвместим с цифровите камери на Levenhuk (купуват се отделно).При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: