Микроскоп Bresser Junior Biolux CA 40x–1024x с адаптер за смартфон

SKU: 72183
239.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
239.95 лв
Микроскоп Bresser Junior Biolux CA 40x–1024x с адаптер за смартфон 1
239.95 лв

Микроскопът Bresser Junior Biolux CA 40x–1024x е идеален за млади изследователи, които искат да се запознаят с микробиологията и да провеждат научни експерименти. Той предлага широк диапазон на увеличение от 40x до 640x, като с включената леща Barlow можете да достигнете увеличение до 1024x. Това позволява изучаването на готови микроскопски предметни стъкла и наблюдение на едноклетъчни организми и живот във водни капки.

Микроскопът е снабден с комбинирано осветление, което го прави подходящ за изследване както на прозрачни, така и на непрозрачни проби. Можете да изберете горно осветление, долно осветление или и двете едновременно, като промените положението на копчето за избор на осветяването. Това ви дава възможност да наблюдавате образците с оптимална видимост. Микроскопът Bresser Junior Biolux CA 40x–1024x е лесен за употреба и идеален за използване както в домашни условия, така и в училищни лаборатории. Той се захранва с обикновени AA батерии, което го прави удобен за използване извън дома. В комплекта са включени аксесоари и инструменти за провеждане на експерименти, както и люпилня за Artemia. Специалният адаптер позволява закрепване на смартфон върху окуляра, което ви позволява да правите снимки на вашите експерименти и да ги споделяте с други хора. Също така, микроскопът и аксесоарите могат да бъдат съхранявани и пренасяни в твърда странична кутия с удобни дръжки.

Микроскопът Bresser Junior Biolux CA 40x–1024x е невероятен инструмент, който ще вдъхнови младите научници и ще им позволи да правят първите си стъпки в микробиологията.


Характеристика:

  • За наблюдения в пропусната и отразена светлина
  • Подходящ за изследване на прозрачни и непрозрачни проби
  • Универсален адаптер за снимане на микроскопските предметни стъкла със смартфон
  • Осветление на батерии
  • Голям комплект аксесоари в комплекта

Глава

монокъл

Материал на оптиката

оптично стъкло

Увеличение, x

40–1280

Окуляри

WF10x
WF16x
видеоокуляр

Обективи

4х, 10х, 40х

Осветление

LED

Захранване

220-240 V

Софтуер

да

Изисквания към системата

Windows XP/Vista/7/8/10 (32 и 64 бит),
процесор до 166 GHz-es Intel Core, 64 Mb RAM, USB 2.0 порт, CD/DVD-Rom

Приложение

Училищни изследвания

Включена торбичка/чанта

да

Леща на Барлоу

2x
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: