Телескоп Omegon N 150/750 EQ-4

SKU: 22465
Гаранция: 2 Години
880 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
880.00 лв
Телескоп Omegon N 150/750 EQ-4 1
880 лв

Телескопът Omegon N 150/750 EQ-4 е мощен и универсален инструмент, идеален за аматьорски астрономи, както и за тези, които имат по-голям опит в наблюдението на небесни обекти. Със своите отлични оптични характеристики и стабилна монтировка, този телескоп предлага изключително качество на наблюденията и възможности за астрофотография.

Основни характеристики:

1. Апертура и фокусно разстояние:

- Апертура: 150мм

- Фокусно разстояние: 750мм

- Съотношение на апертура: f/5

2. Оптична система:

- Тип: Нютонов рефлектор

- Огледала с висококачествено покритие за ясни и ярки изображения

3. Увеличение:

- Включени окуляри: 25мм (30х увеличение) и 6,5мм (115х увеличение)

- Допълнително включена 2х Барлоу леща, която удвоява увеличението на всеки окуляр.

4. Монтаж:

- Тип монтаж: Екваториален (EQ4)

- Позволява точно следене на небесните обекти чрез движение по двете оси.

- Вградена полярна визьорка за лесно позициониране към северния небесен полюс.

5. Допълнителни аксесоари:

- Червена точка търсач за лесно намиране на небесни обекти.

- Алуминиев триножник с регулируема височина.Благодарение на съотношението f/5, телескопът събира много светлина, което го прави идеален за наблюдение на дълбокия космос. Мъглявини, галактики и звезди клъстери ще изглеждат ясни и детайлни. Телескопът предлага широко зрително поле, което е полезно за проследяване на бързо движещи се обекти като комети и астероиди. EQ-4 монтировката осигурява стабилна платформа за наблюдение, намалявайки вибрациите и осигурявайки прецизно проследяване. Вградената полярна визьорка и стабилният монтаж правят този телескоп отличен избор за заснемане на астрономически обекти, включително детайлни снимки на Луната и планетите.

Ние сме водещ доставчик на телескопи и нашият екип от специалисти е на разположение да ви помогне при всякакви въпроси или проблеми с монтажа и употребата на уреда.

Телескопът Omegon N 150/750 EQ-4 е впечатляващ инструмент, който ще ви позволи да изследвате чудесата на нощното небе с изключителна яснота и детайлност. Със своята мощна оптика и стабилна монтажна система, този телескоп е перфектен за всеки, който иска да се потопи в света на астрономията и астрофотографията. Независимо дали сте начинаещ или опитен наблюдател, този телескоп ще ви предостави незабравими моменти под звездното небе.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: