Телескоп Celestron Astromaster AC 102/660 AZ

SKU: 62864
Гаранция: 2 Години
760.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
760.50 лв
Телескоп Celestron Astromaster AC 102/660 AZ 1
760.5 лв

Телескопът AC 102/660 Astromaster 102 AZ е отличен избор за начинаещи и любители астрономи, които искат да изследват небесните обекти. Този модел предлага висока производителност и лесна употреба, правейки го подходящ за наблюдение на Луната, планетите.

Телескопът има апертура от 102 мм и фокусно разстояние от 660 мм. Тези параметри позволяват събиране на достатъчно светлина за детайлни наблюдения на различни небесни обекти. Оптичната схема е ахроматичен рефрактор, който осигурява ясни и контрастни изображения. Лещите с многослойно покритие намаляват хроматичните аберации и увеличават качеството на изображението. Монтировката е азимутална (AZ), което я прави лесна за настройка и употреба. Тя позволява плавно движение по хоризонталната и вертикалната ос, улеснявайки проследяването на обектите в небето. Телескопът предоставя широк диапазон на увеличение, което го прави подходящ както за наблюдение на планети и Луната, така и за по-далечни обекти като галактики и мъглявини. Той идва с различни окуляри, които позволяват различни увеличения. Леката и компактна конструкция прави телескопа лесен за пренасяне и настройка на различни места. Подходящ е както за наблюдения в града, така и на тъмни места извън населените райони.

Телескопът AC 102/660 Astromaster 102 AZ е отличен избор за всеки, който иска да започне с астрономическите наблюдения или да разшири своята колекция от телескопи. Той предлага добро съотношение между цена и качество, като предоставя всички необходими функции за увлекателни и детайлни наблюдения на нощното небе. 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: