Телескоп Bresser N 150/750 Pollux EQ3

SKU: 62373
Гаранция: 2 Години
770 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Включен слънчев филтър

770.00 лв
Телескоп Bresser N 150/750 Pollux EQ3  1
770 лв

https://youtu.be/25ly6tVLE0I

Телескоп Bresser N 150/750 EQ-3: Идеален избор за любители астрономи. Телескопът е универсален нютонов рефлектор, който предлага изключителна стойност и функционалност както за начинаещи, така и за по-опитни любители астрономи. С диаметър от 150 мм, този телескоп осигурява значително количество светлина, което позволява наблюдение на далечни обекти като мъглявини и кълбовидни купове с изключителна яснота и детайли.

Със своите 150 мм, телескопът събира достатъчно светлина, за да направи видими дори далечни обекти като мъглявината Пръстен в Лира и мъглявината Дъмбел. Кълбовидни купове като M13 се виждат с множество отделни звезди по краищата си. Това прави телескопа част от класа на "бързите" Нютонови телескопи са идеални за астрофотография. Детайлни изображения на планети като Сатурн, Юпитер, Венера и Марс. Компактният дизайн прави телескопа устойчив на вибрации. Параболично основно огледало с ограничение на дифракцията и висок контраст. Телескопът е лек и лесен за сглобяване, което го прави идеален за наблюдения на различни места.

Монтировка EQ-3:

Екваториалната монтировка EQ-3 позволява прецизно подравняване с Polaris и настройване на правилната височина или географска ширина за всяко място на наблюдение. Финни движения по правата ос на изкачване и деклинация позволяват точно локализиране и следене на обекти. Противотежестта балансира телескопа прецизно, осигурявайки стабилност при наблюдения.

Комплектът включва:

- Телескоп Bresser N 150/750

- EQ-3 монтаж с противотежест

- Гъвкави оси за фина настройка

- Разтегателен статив с рафт за аксесоари

- Два окуляра

- LED червена точка за лесно намиране на обекти

- 90° изправен призмен окуляр

- Барлоу леща x3

- Държач за смартфон

Ние сме водещ търговец на телескопи и познаваме устройствата, които продаваме. Нашият екип за обслужване на клиенти е на разположение да ви помогне след покупката с всякакви въпроси или проблеми с монтажа и работата на телескопа.

Телескопът Bresser N 150/750 EQ-3 е надежден и мощен инструмент, който ще ви помогне да разгърнете своите астрономически възможности и да се насладите на красотите на нощното небе.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: