Рефлекторен телескоп Meade EclipseView 114 mm

SKU: 71790
648.55 лв
689.95 лв
-6%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
EclipseView 114 mm Ви позволява да настройвате и споделяте изживяването от наблюдаването на Слънцето в рамките на секунди. Абсолютно безопасен за наблюдение на Слънцето. Този настолен телескоп EclipseView е идеалното предложение за телескоп "вземи и тръгни", който предлага лесно и преносимо наблюдение за отлична стойност. Допълнителното предимство е, че можете да използвате този преносим телескоп през деня и нощта! Вижте Луната, планетите, Слънцето и още много други с един телескоп! Безопасност и забавление за всички! Вземете своя телескоп EclipseView днес! Характеристики:Перфектен за безопасно наблюдение на Слънцето! Свалящ се соларен филтър за бяла светлина за използване през деня и през нощта. Параболичен Нютонов рефлекторен телескоп с голяма апертура 114 mm за чудесна гледка към планети, мъглявини и Слънцето. Лек и компактен, със сваляща се оптична тръба 450 mm (f/3, 95) за преносимост. Предлага се с окуляри 26 mm и 9 mm за ниски и високи увеличения. Въртяща се на 360° монтировка и проста конструкция "Насочи и наблюдавай" за лесна употреба. Допълнителни спецификации Оптична конструкция Рефлекторни Леща на обектива Нютонов Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 114 Фокусно разстояние, mm 450 Фокусно отношение f/3.95 Окуляри два окуляра MA (модифицирани ахроматични) (26 mm и 9 mm), 1, 25 Визьор с червена точка (през нощта) и соларен визьор (през деня) Фокусиращо устройство рейка Потребителско ниво потребители на начално ниво Обекти на наблюдение планетарни Размери, mm 31x61
648.55 лв
689.95 лв
Рефлекторен телескоп Meade EclipseView 114 mm
648.55 лв
689.95 лв
-6%

EclipseView 114 mm Ви позволява да настройвате и споделяте изживяването от наблюдаването на Слънцето в рамките на секунди. Абсолютно безопасен за наблюдение на Слънцето. Този настолен телескоп EclipseView е идеалното предложение за телескоп "вземи и тръгни", който предлага лесно и преносимо наблюдение за отлична стойност. Допълнителното предимство е, че можете да използвате този преносим телескоп през деня и нощта! Вижте Луната, планетите, Слънцето и още много други с един телескоп! Безопасност и забавление за всички! Вземете своя телескоп EclipseView днес!

Характеристики:

 • Перфектен за безопасно наблюдение на Слънцето!
 • Свалящ се соларен филтър за бяла светлина за използване през деня и през нощта.
 • Параболичен Нютонов рефлекторен телескоп с голяма апертура 114 mm за чудесна гледка към планети, мъглявини и Слънцето.
 • Лек и компактен, със сваляща се оптична тръба 450 mm (f/3, 95) за преносимост.
 • Предлага се с окуляри 26 mm и 9 mm за ниски и високи увеличения.
 • Въртяща се на 360° монтировка и проста конструкция "Насочи и наблюдавай" за лесна употреба.

  Допълнителни спецификации

  Оптична конструкция

  Рефлекторни

  Леща на обектива

  Нютонов

  Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

  114

  Фокусно разстояние, mm

  450

  Фокусно отношение

  f/3.95

  Окуляри

  два окуляра MA (модифицирани ахроматични) (26 mm и 9 mm), 1, 25

  Визьор

  с червена точка (през нощта) и соларен визьор (през деня)

  Фокусиращо устройство

  рейка

  Потребителско ниво

  потребители на начално ниво

  Обекти на наблюдение

  планетарни

  Размери, mm

  31x61
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg