Микроскоп Bresser Junior Biolux SEL40–1600x

SKU: 74322
Гаранция: 2 Години
289.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
289.95 лв
Микроскоп Bresser Junior Biolux SEL40–1600x 1
289.95 лв

Микроскопът Bresser Junior Biolux SEL е невероятен инструмент, който предлага изключително разнообразие от аксесоари и ви предоставя оптимално въведение в света на микроскопията. Този модел е особено уникален благодарение на системата за увеличение на Barlow, която е вградена в гнездото на окуляра. Тази система ви позволява да променяте увеличението непрекъснато до 2 пъти по време на визуалното наблюдение.

С микроскопа Bresser Junior Biolux SEL имате на разположение 3 обектива и 2 сменяеми широкообхватни окуляра, които ви позволяват да постигнете увеличения от 40x до 1600x. Това ви дава възможността да наблюдавате образци и структури с различни детайлности и яснота. С помощта на издърпващата се допълнителна леща на системата за увеличение на Barlow, можете да регулирате увеличението според вашите нужди и да разкриете допълнителни детайли на обектите, които изучавате.

Този микроскоп е идеален за начинаещи микроскописти, деца или любознателни наукоемци, които искат да се запознаят със света на микроскопията. Богатият набор от аксесоари и възможностите за увеличение правят този модел изключително универсален и функционален.

С микроскопа Bresser Junior Biolux SEL ще откриете невероятен свят на микроскопични обекти и ще можете да ги изследвате с прецизност и детайлност, които впечатляват.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: