Лупа Levenhuk Zeno Multi ML7

SKU: 72603
24.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
p>Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото. Моделите с две взаимозаменяеми лещи с различно увеличение и диаметър се монтират в ергономична дръжка с проста скоба. Използвайте голямо увеличение за изучаване на малки обекти или малко увеличение за четене. Светодиодното осветление е монтирано в дръжката: то осветява равномерно цялата работна повърхност под лещата. Можете да използвате лупата Levenhuk Zeno Multi за ремонт на малки технически изделия, четене, изучаване на художествени произведения и оценка на монети. Характеристики:Взаимозаменяеми лещи с различно увеличение Осветление: светодиодни светлини (2 бр.) Захранване с батерии Гумирана дръжка Комплектът включва:Взаимозаменяеми лещи – 2 бр. Ергономична дръжка Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 65/37 Увеличение, x 3/16 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Материал на дръжката гумирана пластмаса Осветление светодиоднo Захранване 3 батерии с размер AAA (не са включени) Допълнителен взаимозаменяеми лещи Приложение за четене/търсене Конструкция с дръжка Осветление да
24.95 лв
Лупа Levenhuk Zeno Multi ML7
24.95 лв
Държава USA

p>Levenhuk Zeno Multi е компактна и лека лупа, която е идеална за изследване на малки предмети и четене на текстове с дребен шрифт. На лупата е монтирано светодиодно/ултравиолетово осветление. Изберете подходящ режим на осветление със захранващия бутон върху тялото.

Моделите с две взаимозаменяеми лещи с различно увеличение и диаметър се монтират в ергономична дръжка с проста скоба. Използвайте голямо увеличение за изучаване на малки обекти или малко увеличение за четене. Светодиодното осветление е монтирано в дръжката: то осветява равномерно цялата работна повърхност под лещата.

Можете да използвате лупата Levenhuk Zeno Multi за ремонт на малки технически изделия, четене, изучаване на художествени произведения и оценка на монети.

Характеристики:

  • Взаимозаменяеми лещи с различно увеличение
  • Осветление: светодиодни светлини (2 бр.)
  • Захранване с батерии
  • Гумирана дръжка

Комплектът включва:

  • Взаимозаменяеми лещи – 2 бр.
  • Ергономична дръжка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

65/37

Увеличение, x

3/16

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Материал на дръжката

гумирана пластмаса

Осветление

светодиоднo

Захранване

3 батерии с размер AAA (не са включени)

Допълнителен

взаимозаменяеми лещи

Приложение

за четене/търсене

Конструкция

с дръжка

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg