Лупа Levenhuk Zeno Gem M7

SKU: 70437
9.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лупата Levenhuk Zeno Gem M7 е компактно сгъваемо устройство. Можете да го използвате не само за подробни изследвания, но и за проверка на валутни банкноти. Лупата има двойно осветление: Светодиодното е идеално за работа на тъмно, а ултравиолетовото е предназначено за откриване на водни знаци. Лупата Levenhuk Zeno Gem M7 е идеалният избор за ежедневни задачи. Голямата 25 mm леща осигурява 45-кратно увеличение. Изработена от оптична пластмаса, тя ще Ви даде много остър и контрастен образ. Корпусът на лупата е изработен от пластмаса и има текстурирани вложки за здраво и удобно захващане. Лупата Levenhuk Zeno Gem M7 е полезна и за хора с увредено зрение за четене на текстове на етикети за цени и опаковки или за преглеждане на най-малките детайли на снимки. Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 25 Увеличение, x 45 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Осветление ултравиолетов, LED Захранване 3 бр. батерии LR1130 (включени) Допълнителен осветление: 1 cветодиодна лампа, 1 ултравиолетова крушка Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Конструкция преносима, сгъваема Осветление да
9.95 лв
Лупа Levenhuk Zeno Gem M7
9.95 лв
Държава USA

Лупата Levenhuk Zeno Gem M7 е компактно сгъваемо устройство. Можете да го използвате не само за подробни изследвания, но и за проверка на валутни банкноти. Лупата има двойно осветление: Светодиодното е идеално за работа на тъмно, а ултравиолетовото е предназначено за откриване на водни знаци. Лупата Levenhuk Zeno Gem M7 е идеалният избор за ежедневни задачи.

Голямата 25 mm леща осигурява 45-кратно увеличение. Изработена от оптична пластмаса, тя ще Ви даде много остър и контрастен образ. Корпусът на лупата е изработен от пластмаса и има текстурирани вложки за здраво и удобно захващане. Лупата Levenhuk Zeno Gem M7 е полезна и за хора с увредено зрение за четене на текстове на етикети за цени и опаковки или за преглеждане на най-малките детайли на снимки.


Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

25

Увеличение, x

45

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Осветление

ултравиолетов, LED

Захранване

3 бр. батерии LR1130 (включени)

Допълнителен

осветление: 1 cветодиодна лампа, 1 ултравиолетова крушка

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Конструкция

преносима, сгъваема

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg