Лупа Levenhuk Zeno HandyZH41

SKU: 74063
Гаранция: 2 Години
15.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
15.95 лв
Лупа Levenhuk Zeno HandyZH41 1
15.95 лв

Levenhuk Zeno Handy ZH41 е изключително полезна ръчна лупа, предназначена за различни наблюдения. Тя е идеална за четене на текст с малък шрифт, разглеждане на фини детайли на снимки и гравюри, както и за изучаване на миниатюрни предмети. Това я прави незаменима за студенти, бижутери, инженери и часовникари, но също така е подходяща и за обща употреба в ежедневието.

Лупата е снабдена с бифокална леща, която осигурява ясно и детайлно изображение без аберации или замъгляване във визуалното поле. Корпусът и дръжката са изработени от здрава пластмаса, което я прави лека и удобна за дълги периоди на употреба. Една от ключовите характеристики на лупата е вграденото осветление с превключвател върху дръжката, което осигурява ярка светлина за по-добра видимост на наблюдавания обект. Захранването на осветлението се осъществява с помощта на батерии, които трябва да бъдат закупени отделно.

Levenhuk Zeno Handy ZH41 е надежден инструмент, който съчетава високо качество на оптиката с удобство и функционалност. Независимо дали сте студен

Характеристики:

  • Лупа с увеличения 2x и 6x
  • Рамката и дръжката са пластмасови
  • Захранвано с батерии вградено осветление
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: