Цифров бинокъл за нощно виждане Levenhuk Halo 13X

SKU: 77663
Гаранция: 10 Години
345.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
345.90 лв
Цифров бинокъл за нощно виждане Levenhuk Halo 13X 1
345.9 лв

Докато нощта обвива света силен и мистериозен покров, Levenhuk Halo 13X изниква като истински герой на нощното небе. Този цифров бинокъл за нощно виждане е твоят перфектен спътник в мрака, предоставяйки безупречна наблюдателност и сигурност при всяко приключение. Със своя изключителен обхват от до 300 метра през нощта, той е незаменим, когато се нуждаете от ясност и ориентация в непознати територии. Но не само през нощта, Levenhuk Halo 13X е невероятен и през деня, като стандартен бинокъл. Така можете да пътувате само с едно устройство за наблюдение и да изследвате света около вас. Оптиката на този бинокъл е създадена с изключителна внимателност и внедрява антирефлексно покритие от силициев диоксид, което гарантира ясно и контрастно изображение дори при пълна тъмнина. Със своята оптична система от стъкло, Levenhuk Halo 13X предлага ненадмината ефективност и изключителност. През деня можете да изследвате обекти на разстояние от три метра и повече, а през нощта може да виждате с до 300 метра обхват. За да постигнете по-добра видимост в тъмнината, просто активирайте инфрачервеното LED осветление и регулирайте яркостта според вашите предпочитания. Ако искате да спестите енергия, можете да изключите осветлението напълно. За най-детайлните изображения, изберете най-ярката настройка на осветлението. Има още! Вградената функция за снимки и видеозапис ви дава възможност да запечатате специални моменти и преживявания. Разделителната способност за снимки е впечатляваща, като достига до 2048х1536 пиксела. Ако имате нужда от повече място на карта памет, можете да намалите разделителната способност до 640x480 пиксела. Видеоклиповете се записват с плавност и без прекъсване с кадрова честота от 30 кадъра в секунда. Можете да гледате заснетите видеоклипове незабавно на вграденият екран на бинокъла. За съхранение на вашите изображения и видеоклипове, Levenhuk Halo 13X поддържа карти с памет до 32 GB и може да прехвърляте файловете на вашия компютър чрез USB кабел.

Но забравете ли за изтощени батерии? Не с Levenhuk Halo 13X! Този бинокъл е снабден с ергономичен корпус, защитен от капки и с противоплъзгаща повърхност. Той е удобен за държане и лесен за управление с неговите бутони, които са удобно разположени под вашите пръсти. Бинокълът работи със стандартни батерии или AA Ni-MH презареждаеми батерии, които можете да намерите в повечето магазини. Препоръчваме винаги да носите запасен комплект батерии, за да не ви изостави в най-неподходящия момент. Един комплект батерии ви осигурява непрекъсната употреба от 4 до 10 часа, в зависимост от интензивността на осветлението.

Възхищавайте се на света в цветно изображение, черно-бяло изображение, яркозелено изображение или ефект на цветен филм, като се наслаждавате на функционалността на Levenhuk Halo 13X.

Характеристики:

 • Цифрово устройство за нощно виждане с обхват на нощно откриване до 300 метра
 • Увеличение: цифрово увеличение 1-4x
 • Вградено инфрачервено осветление със 7 нива на яркост
 • Запис на снимки (2048x1536 пиксела) и видео (1920x1080 пиксела при 30 FPS)
 • Захранване със стандартни батерии или презареждаеми батерии AA: до 10 часа непрекъсната работа
 • Опростено и удобно: само 6 бутона за управление

Комплектът включва:

 • Устройство за нощно виждане
 • Кабел за зареждане mini USB 2.0
 • MicroSD 32 GB
 • Четец на карти
 • Ремък за носене
 • Калъф
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: