Цифров бинокъл за нощно виждане Bresser 1–2x с монтиране на главата

SKU: 73042
Гаранция: 2 Години
399 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
399.00 лв
Цифров бинокъл за нощно виждане Bresser 1–2x с монтиране на главата 1
399 лв

Цифровият бинокъл Bresser 1–2x за нощно виждане без увеличение предлага неповторими възможности за наблюдение в условия на ниска осветеност. Той е проектиран така, че да ви осигури свобода на движение, като включва удобна стойка за глава, която ви позволява да се движите свободно на открито в гората или на закрито в сгради. Освен това, уредът е идеален за наблюдение на големи площи в градината, тъй като може да покрие голям обхват с един поглед. Специалният дигитален дизайн на уреда го прави нечувствителен към прекомерното излъчване и осигурява ясни и качествени изображения. Вградената акумулаторна батерия позволява продължително време за наблюдение, около 8 часа, което е изключително полезно при дълги нощни наблюдения. Зареждането на батерията може да стане лесно чрез предоставения USB кабел или допълнителна външна захранваща батетерия. Това означава, че можете да използвате уреда продължително време без да се притеснявате от изтощаване на батерията. Възможно е и едновременно наблюдение и работа с външна захранваща банка за по-продължителни използвания.

С вграденото инфрачервено осветление, уредът предоставя удобство и възможност за наблюдение в пълна тъмнина. Това е особено полезно, когато искате да наблюдавате обекти в слабо осветени условия. Благодарение на отличната проникновеност на уреда, можете да наблюдавате обекти от разстояние, без да се налага да се доближавате до тях. С 2x дигитално увеличение, можете да разглеждате обектите си по-подробно и да ги изучавате отблизо, без да изисквате физическо приближаване до самия обект. Обхватът на засичане на уреда е окол  70 метра, което ви предоставя възможност за далечни наблюдения и наблюдение на обекти на голямо разстояние.

Носенето на уреда е изключително удобно, тъй като можете да го използвате с двете си очи, като по този начин получавате комфорт и яснота по време на наблюденията. Независимо дали сте любител на нощната природа, изследвате околната среда или се занимавате с охрана на обект, този цифров уред за нощно виждане без увеличение е идеалният съюзник, който ще ви помогне да разгледате и изучите много интересни детайли в нощния свят.

Характеристика:

 • Цифров уред за нощно виждане
 • Цифрово увеличение 2x
 • Интегрирано инфрачервено осветление със 7 нива на яркост
 • Обхват: прибл. 70м
 • Работи с батерия: 5V 3000mA (енергия до 8 часа)

Комплектът включва:

 • Устройство за нощно виждане
 • Подплатена презрамка
 • Монтаж на главата
 • USB кабел за зареждане
 • Ръководство за експлоатация
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: