Цифров бинокъл за нощно виждане Discovery Night BL10 с триножник

SKU: 79645
Гаранция: 10 Години
375.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
375.90 лв
Цифров бинокъл за нощно виждане Discovery Night BL10 с триножник 1
375.9 лв

Discovery Night BL10 е впечатляващ бинокъл за нощно виждане, който ви осигурява възможността да наблюдавате и записвате изображения дори при ниска осветеност. Един от ключовите му атрибути е вграденият цифров усилвател на изображението, който подобрява яснотата и детайлността на това, което виждате. Това е особено полезно при нощни дейности като лов, разходки в природата или изследване на непознати територии. Освен това, Discovery Night BL10 разполага с функции за правене на снимки и запис на видео, което ви позволява да запазите спомените от вашите приключения. Малкият настолен триножник, включен в комплекта, осигурява стабилно поставяне на бинокъла и по-удобни наблюдения в полевите условия. Това устройство е две в едно, което означава, че можете да го използвате както за нощно виждане, така и като обикновен бинокъл през деня. Това го прави универсален и удобен за различни ситуации и приключения.

Discovery Night BL10 е отличен избор за хора, които се интересуват от нощно наблюдение или имат нужда от устройство, което им осигурява по-добра видимост при ниска осветеност.

Обхват на откриване: 250 метра при пълен мрак

Discovery Night BL10 е оборудван с цялостно покрити оптични елементи, които имат покритие от силициев диоксид. Това осигурява чисти изображения с висок контраст, което е от съществено значение за нощното виждане. Оптичните елементи се отличават с висока ефективност при пропускане на светлина и предлагат ясност дори през дневните часове, позволявайки ви да различавате обекти на разстояние от 3 метра и повече.

Зрителното поле на Discovery Night BL10 през нощта е впечатляващо - достига до 250 метра, което ви позволява да наблюдавате обекти на голямо разстояние, без да изоставате. За подобряване на видимостта, особено при ниската осветеност, вграденото инфрачервено осветление е много полезно. Това ви позволява да останете скрити за другите, включително за плашливите диви животни, докато подобрявате яснотата на изображението. Осветлението може да се регулира на 7 различни нива на яркостта, което ви дава гъвкавостта да настроите интензивността според нуждите и условията.С Discovery Night BL10 ще можете да насладите на ясни, контрастни и детайлни изображения както през деня, така и през нощта. Това устройство е идеално за любители на нощното наблюдение, както и за хора, които търсят надеждно и универсално устройство за различни ситуации и приключения.


Вградено записващо устройство за правене на снимки и видеозаписи

Discovery Night BL10 разполага със способността да съхранява снимки и видеозаписи на карта с памет. Можете да изберете разделителна способност за снимките до максимум 2048 x 1536 пиксела, което ви осигурява качествени изображения с достатъчно детайли. Когато правите видеозаписи, устройството записва с кадрова честота от 30 кадъра в секунда (fps), което осигурява гладки и плавни записи, които са приятни за гледане. Една от предимствата на Discovery Night BL10 е, че не е необходимо да прехвърляте заснетия материал на вашия компютър, за да го разглеждате. Можете да гледате снимките и видеозаписите директно на екрана на устройството. Това е удобно, когато сте в движение и искате бърз достъп до вашия материал. Ако все пак искате да прехвърлите данните на външно устройство, можете да използвате USB връзката на Discovery Night BL10. Това ви позволява да свържете устройството към компютър или друго устройство и да предавате данните безпроблемно и бързо. Discovery Night BL10 предлага удобен начин за съхранение и споделяне на заснетия материал, като ви осигурява гъвкавост и удобство при работа с него.


Всички необходими за наблюдение на полето функции


Discovery Night BL10 е разработен с оглед на използването на полето и осигурява надеждност и удобство. Тялото на устройството е водоустойчиво, което го предпазва от влага и неблагоприятни атмосферни условия. Това ви дава увереност, че можете да го използвате без притеснение, дори ако попаднете на дъжд или влажни условия. Discovery Night BL10 е снабден с бутони за управление, които са разположени непосредствено под върховете на пръстите ви. Това ви позволява лесен и бърз достъп до функциите на устройството, без да губите фокус или време.

Устройството е интуитивно и лесно за употреба. Със своя прост интерфейс и удобни контроли, вие можете да се концентрирате върху наблюдението и запазването на важните моменти, без да се отвличате от устройството.

Захранването на Discovery Night BL10 се осъществява чрез стандартни или акумулаторни Ni-MH батерии. Устройството може да работи в продължение на 4 до 10 часа, в зависимост от интензитета на използваното инфрачервено осветление. Това ви дава достатъчно време за продължително наблюдение без прекъсване.

В комплекта на Discovery Night BL10 е включен и малък сгъваем триножник, който стабилизира устройството по време на нощните наблюдения. Това осигурява ясни и без изкривявания изображения, като ви позволява да се концентрирате върху детайлите и наблюденията.


Основни характеристики:

 • Усилвателят на изображението е полезен в условията на различна осветеност
 • Може да се използва през деня и през нощта, увеличението е до 4х (цифрово)
 • Вградено инфрачервено осветление със 7 нива на яркост
 • Функция за правене на висококачествени снимки и видеозаписи
 • Захранван с батерии или акумулаторни батерии, до 10 часа работа с едно зареждане
 • Удобна употреба, ергономично, водоустойчиво тяло

Комплектът включва:

 • Устройство за нощно виждане
 • Кабел мини USB 2.0
 • 32 GB microSD карта памет
 • Ремък
 • Калъф
 • Настолен триножник
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: