Телескоп Levenhuk Skyline Travel 50

SKU: 70817
157.89 лв
166.20 лв
-5%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Телескопът Levenhuk Skyline Travel 50 е компактен и лек рефракторен телескоп за начинаещи, с който могат да работят дори най-младите изследователи на космоса. Този телескоп е много подходящ за наблюдение на релефа на лунната повърхност и на планети от Слънчевата система, както и на земни обекти. Подходящ е и за наблюдение на най-ярките звезди и галактики. Комплектът включва следните елементи: два окуляра, диагонално огледало и леща на Барлоу – всичко, от което се нуждаете за наблюдение. Стандартното увеличение при доставката е до 135х. Тръбата е монтирана върху азимутална монтировка, която може да се завърта вертикално или хоризонтално. Не е необходимо да имате специални умения или познания, за да работите с телескопа. Тръбата на телескопа ще Ви изненада – тя е с размер едва на половината от размера на стандартния рефракторен телескоп. Алуминиевият триножник на телескопа може да се регулира лесно на височината на наблюдателя. Можете да пренесете този телескоп където поискате, понеже е лек и компактен. Той е компактен и може да се монтира лесно за няколко минути. Поради малкото му тегло, дори дете може да носи устройството. Комплектът включва раница за удобно транспортиране на телескопа и неговите принадлежности. Levenhuk Skyline Travel 50 е чудесно устройство за наблюдение при пътувания извън града. И възрастните, и децата ще заобичат този телескоп. Характеристики: Подходящ е за наземни и астрономически наблюдения Компактен със скъсена тръба Лека конструкция Увеличение до 135х със стандартен комплект принадлежности Оптика с покритие Азимутална монтировка Идеален за деца и за начинаещи Комплектът включва удобна раница за транспортиране Комплектът включва: Телескоп Levenhuk Skyline Travel 50 Монтировка Оптичен визьор с увеличение 2x Окуляр H8, 1, 25" Окуляр H20, 1, 25" Диагонално огледало Леща на Барлоу с увеличение 3x Алуминиев триножник Раница за съхранение и транспортиране Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Оптична конструкция Рефракторни Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 50 Диаметър на главното огледало (апертура), mm 50 Фокусно разстояние, mm 360 Най-голямо практическо усилване, x 100 Фокусно отношение f/7, 2 Окуляри H8 mm (45x), H20 mm (18x) Диаметър на тръбата на окуляра, mm 1, 25 Леща на Барлоу 3x Визьор оптичен, 2х Триножник от алуминий Височина на триножника (регулируема), mm 400–1250 Поставка за принадлежности да Управление на телескопа ръчно Монтировка азимутална Допълнителен раница Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от децанад 3-годишна възраст. Потребителско ниво деца Обекти на наблюдение наземни обекти Включена торбичка/чанта да
157.89 лв
166.20 лв
Телескоп Levenhuk Skyline Travel 50
157.89 лв
166.20 лв
-5%
Държава USA

Телескопът Levenhuk Skyline Travel 50 е компактен и лек рефракторен телескоп за начинаещи, с който могат да работят дори най-младите изследователи на космоса. Този телескоп е много подходящ за наблюдение на релефа на лунната повърхност и на планети от Слънчевата система, както и на земни обекти. Подходящ е и за наблюдение на най-ярките звезди и галактики.

Комплектът включва следните елементи: два окуляра, диагонално огледало и леща на Барлоу – всичко, от което се нуждаете за наблюдение. Стандартното увеличение при доставката е до 135х. Тръбата е монтирана върху азимутална монтировка, която може да се завърта вертикално или хоризонтално. Не е необходимо да имате специални умения или познания, за да работите с телескопа. Тръбата на телескопа ще Ви изненада – тя е с размер едва на половината от размера на стандартния рефракторен телескоп.

Алуминиевият триножник на телескопа може да се регулира лесно на височината на наблюдателя. Можете да пренесете този телескоп където поискате, понеже е лек и компактен. Той е компактен и може да се монтира лесно за няколко минути. Поради малкото му тегло, дори дете може да носи устройството. Комплектът включва раница за удобно транспортиране на телескопа и неговите принадлежности. Levenhuk Skyline Travel 50 е чудесно устройство за наблюдение при пътувания извън града. И възрастните, и децата ще заобичат този телескоп.

Характеристики:

 • Подходящ е за наземни и астрономически наблюдения
 • Компактен със скъсена тръба
 • Лека конструкция
 • Увеличение до 135х със стандартен комплект принадлежности
 • Оптика с покритие
 • Азимутална монтировка
 • Идеален за деца и за начинаещи
 • Комплектът включва удобна раница за транспортиране

Комплектът включва:

 • Телескоп Levenhuk Skyline Travel 50
 • Монтировка
 • Оптичен визьор с увеличение 2x
 • Окуляр H8, 1, 25"
 • Окуляр H20, 1, 25"
 • Диагонално огледало
 • Леща на Барлоу с увеличение 3x
 • Алуминиев триножник
 • Раница за съхранение и транспортиране
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Оптична конструкция

Рефракторни

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

50

Диаметър на главното огледало (апертура), mm

50

Фокусно разстояние, mm

360

Най-голямо практическо усилване, x

100

Фокусно отношение

f/7, 2

Окуляри

H8 mm (45x), H20 mm (18x)

Диаметър на тръбата на окуляра, mm

1, 25

Леща на Барлоу

3x

Визьор

оптичен, 2х

Триножник

от алуминий

Височина на триножника (регулируема), mm

400–1250

Поставка за принадлежности

да

Управление на телескопа

ръчно

Монтировка

азимутална

Допълнителен

раница

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от децанад 3-годишна възраст.

Потребителско ниво

деца

Обекти на наблюдение

наземни обекти

Включена торбичка/чанта

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg