Рефракторен телескоп Meade Infinity 70 mm

SKU: 71670
329.89 лв
350.95 лв
-6%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Рефракторният телескоп Meade Infinity 70 mm AZ е качествен рефракторен телескоп на начално ниво, предназначен за наблюдения на Луната и на други обекти от Слънчевата система. Неговата леща на обектива с размер 70 mm създава ярко и остро изображение. Този модел ще Ви помогне да видите полярните шапки и моретата на Марс по време на опозицията, фазите на Венера, пръстените на Сатурн и много други небесни обекти. Телескопът е подходящ и за наземно наблюдение. Комплектът включва два окуляра – окулярът с дълго фокусно разстояние Ви позволява да обхванете голяма площ, докато за наблюдения с големи увеличения се използва окулярът с късо фокусно разстояние. Моделът е оборудван с визьор с червена точка. Пакетът включва и DVD със софтуера Planetarium. Телескопът се монтира на азимутална монтировка. Тези монтировки са лесни за употреба и са оптимални за визуални наблюдения. Софтуерът AutoStar Suite Astronomer Edition ще Ви помогне да изучите нощното небе. Той показва повече от 10 000 небесни обекта, включително планети, звезди, галактики и мъглявини. Можете да разпечатвате звездни карти и дори да планирате своето наблюдение. Той работи на всеки компютър, базиран на Windows. Характеристики: Телескопът се предлага с всичко, от което се нуждаете, за да видите чудесата на нощното небе за пръв път. Рефракторният телескоп 70 mm осигурява ярки изображения, идеални за наблюдение както на наземни, така и на небесни обекти. Включва азимутална монтировка с прът за управление за бавно движение за проследяване на небесни обекти, които се движат по нощното небе. Предлага се с 2 окуляра за наблюдение на широк спектър от обекти (Луната, планетите или Земята) и леща на Барлоу с увеличение 2X, която удвоява увеличението на всеки окуляр. Допълнително DVD с планетариума Autostar Suite Astronomy с над 10 000 небесни обекта (само за Windows PC). Включва визьор с червена точка, който Ви помага да откривате обектите, които искате да наблюдавате.
329.89 лв
350.95 лв
Рефракторен телескоп Meade Infinity 70 mm
329.89 лв
350.95 лв
-6%

Рефракторният телескоп Meade Infinity 70 mm AZ е качествен рефракторен телескоп на начално ниво, предназначен за наблюдения на Луната и на други обекти от Слънчевата система. Неговата леща на обектива с размер 70 mm създава ярко и остро изображение. Този модел ще Ви помогне да видите полярните шапки и моретата на Марс по време на опозицията, фазите на Венера, пръстените на Сатурн и много други небесни обекти. Телескопът е подходящ и за наземно наблюдение.

Комплектът включва два окуляра – окулярът с дълго фокусно разстояние Ви позволява да обхванете голяма площ, докато за наблюдения с големи увеличения се използва окулярът с късо фокусно разстояние. Моделът е оборудван с визьор с червена точка. Пакетът включва и DVD със софтуера Planetarium.

Телескопъ6

Допълнителни спецификации

Оптична конструкция

Рефракторни

Леща на обектива

ахромат

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

70

Фокусно разстояние, mm

700

Фокусно отношение

f/10

Гранична звездна величина

11, 3

Окуляри

два окуляра MA (модифицирани ахроматични) (26 mm и 9 mm), 1, 25

Леща на Барлоу

2x

Визьор

с червена точка

Фокусиращо устройство

1, 25" рейка и пиньон

Поставка за принадлежности

да

Монтировка

азимутална

Органи за управление за бавно движение

вертикални

Допълнителен

диагонал: 90° обръщаща призма, 1, 25"

Размери, mm

980 x 980 x 1320
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg