Телескоп Bresser Nano 114/500 AZ

SKU: 4514500
Гаранция: 5 Години
445.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
445.95 лв
Телескоп Bresser Nano 114/500 AZ 1
445.95 лв

Този класически нютонов телескоп осигурява 114 mm апертура в особено лек и компактен дизайн. Следователно е идеален телескоп за начинаещи. Той е много лесен за транспортиране, лесен за употреба и не изисква специални умения за работа. С този телескоп ще видите пръстените на Сатурн, облачните ивици и луните на Юпитер - изглеждащи като малка планетарна система сама по себе си. По-ярките мъглявини и региони на образуване на звезди, като мъглявината Орион. Защо не тръгнете на вашето собствено пътешествие на открития още днес.

НОВО - вече включва висококачествен соларен филтър с апертура за безопасно наблюдение на слънчеви петна, затъмнения и планети. Страхотен телескоп за нощно и слънчево наблюдение.

Телескопът BRESSER NANO NT-114/500 е перфектната комбинация от голямо Нютоново огледало с късо фокусно разстояние. Напредналият наблюдател, който е открил, че събирането на светлина е по-важен фактор от увеличението, ще оцени особено голямото 114 mm огледало. Достатъчно светлина може да бъде отразена в окуляра, за да можете да видите дори най-отдалечените обекти в нашата слънчева система. Подходящ и за пътуване и за наблюдение на големи открити звездни купове и Млечния път. Телескопът пристига с широк набор от аксесоари и почти предварително сглобен - наблюдението може да започне веднага. BRESSER NANO е лека до средна стойка за алт-азимут със статив, предназначена за бързо и лесно насочване на малки до средни рефрактори. Леки, бързи рефлекторни телескопи също ще се съчетаят добре с монтировката на BRESSER NANO AZ. Стативът от неръждаема стомана, който се доставя стандартно с стойката BRESSER NANO AZ, има регулируеми крака и широк отпечатък, което прави статива по-стабилен

Искате ли да заснемете това, което виждате? С включения адаптер за държач за смартфон можете да използвате вашия смартфон, за да правите лесно цветни снимки на небесни обекти - като през телеобектив! С включения адаптерен пръстен за камера T2 можете също да прикрепите вашата DSLR или CCD камера директно към обектива, за да заснемете снимки на Луната с висока разделителна способност, като използвате кратко време на експозиция.

 Моля, обърнете внимание: рефлекторните телескопи с оптичен дизайн "Нютон" са много добри за астрономически наблюдения на звездното нощно небе. Но тези телескопи не могат да се използват добре за наблюдение на пейзаж и природа през деня. Затова предлагаме рефракторни (лещи) телескопи BRESSER юэфза наблюдение на ландшафта и природата.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: