Рефлекторен телескоп Meade EclipseView 76 mm

SKU: 71792
516.95 лв
549.95 лв
-6%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Телескопът EclipseView 76 mm се предлага в комплект с всичко, от което се нуждаете, за да видите чудесата на небето през деня и през нощта! Абсолютно безопасен за наблюдение на Слънцето. Този преносим рефлекторен телескоп се доставя със свалящ се соларен филтър за бяла светлина и е безопасен и забавен начин да наблюдавате Слънцето! Допълнително предимство е, че можете да използвате този телескоп, за да видите чудесата на нощното небе като Луната, планетите и още, като просто свалите соларния филтър и смените визьора. Вземете своя телескоп EclipseView днес! Характеристики:Идеален за безопасно наблюдение на предстоящото слънчево затъмнение! За използване през деня и нощта. Рефлекторният телескоп 76 mm се предлага със свалящ се соларен филтър за бяла светлина, 2 окуляра и лесни за използване визьори за използване през деня и през нощта! Включва азимутална монтировка с прът за управление за бавно движение за проследяване на небесни обекти, които се движат по нощното небе. Допълнително DVD с планетариума Autostar Suite Astronomy с над 10 000 небесни обекта (само за Windows PC). Допълнителни спецификации Оптична конструкция Рефлекторни Леща на обектива Нютонов Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 76 Фокусно разстояние, mm 700 Фокусно отношение f/9.2 Окуляри два окуляра MA (модифицирани ахроматични) (26 mm и 9 mm), 1, 25 Визьор с червена точка (през нощта) и соларен визьор (през деня) Фокусиращо устройство рейка Потребителско ниво начално ниво Обекти на наблюдение Слънцето, планети Размери, mm 823x340x196
516.95 лв
549.95 лв
Рефлекторен телескоп Meade EclipseView 76 mm
516.95 лв
549.95 лв
-6%

Телескопът EclipseView 76 mm се предлага в комплект с всичко, от което се нуждаете, за да видите чудесата на небето през деня и през нощта! Абсолютно безопасен за наблюдение на Слънцето. Този преносим рефлекторен телескоп се доставя със свалящ се соларен филтър за бяла светлина и е безопасен и забавен начин да наблюдавате Слънцето! Допълнително предимство е, че можете да използвате този телескоп, за да видите чудесата на нощното небе като Луната, планетите и още, като просто свалите соларния филтър и смените визьора. Вземете своя телескоп EclipseView днес!

Характеристики:

 • Идеален за безопасно наблюдение на предстоящото слънчево затъмнение!
 • За използване през деня и нощта.
 • Рефлекторният телескоп 76 mm се предлага със свалящ се соларен филтър за бяла светлина, 2 окуляра и лесни за използване визьори за използване през деня и през нощта!
 • Включва азимутална монтировка с прът за управление за бавно движение за проследяване на небесни обекти, които се движат по нощното небе.
 • Допълнително DVD с планетариума Autostar Suite Astronomy с над 10 000 небесни обекта (само за Windows PC).

  Допълнителни спецификации

  Оптична конструкция

  Рефлекторни

  Леща на обектива

  Нютонов

  Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

  76

  Фокусно разстояние, mm

  700

  Фокусно отношение

  f/9.2

  Окуляри

  два окуляра MA (модифицирани ахроматични) (26 mm и 9 mm), 1, 25

  Визьор

  с червена точка (през нощта) и соларен визьор (през деня)

  Фокусиращо устройство

  рейка

  Потребителско ниво

  начално ниво

  Обекти на наблюдение

  Слънцето, планети

  Размери, mm

  823x340x196
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg