Рефлекторен телескоп Meade EclipseView 76 mm

SKU: 71792
Гаранция: 2 Години
369.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
369.95 лв
Рефлекторен телескоп Meade EclipseView 76 mm 1
369.95 лв

Самият астрономичен свят се открива пред вас с телескопа EclipseView 76 mm - перфектният компаньон за наблюдение както през деня, така и през нощта! Този изключително удобен рефлекторен телескоп е предоставен в комплект с всичко необходимо, за да се потопите в магията на небесата. Но какво го прави особено специален? Първо и най-важно, той е абсолютно безопасен за наблюдение на Слънцето. Със своя соларен филтър за бяла светлина, телескопът EclipseView ви позволява да разглеждате Слънцето по безопасен и забавен начин. Така можете да се насладите на солнечните петна, излизането и залезът на Слънцето, както и други събития на небето през деня. Но невероятното не свършва тук! Този многофункционален телескоп ви дава възможност да разглеждате и нощното небе. С простото сваляне на соларния филтър и смяна на визьора, можете да се потопите в красотата на Луната, планетите и още много други небесни обекти. Открийте деликатните детайли на лунната повърхност, разгледайте планетите с техните уникални характеристики и се впечатлете от богатството на нощното небе. Със своя компактен и преносим дизайн, телескопът EclipseView е лесен за използване и маневриране. Независимо дали сте начинаещ астроном или опитен наблюдател, този телескоп е подходящ за вас. Вземете своя телескоп EclipseView 76 mm днес и открийте невероятния свят на небесата!

Характеристики:

 • Идеален за безопасно наблюдение на предстоящото слънчево затъмнение!
 • За използване през деня и нощта.
 • Рефлекторният телескоп 76 mm се предлага със свалящ се соларен филтър за бяла светлина, 2 окуляра и лесни за използване визьори за използване през деня и през нощта!
 • Включва азимутална монтировка с прът за управление за бавно движение за проследяване на небесни обекти, които се движат по нощното небе.
 • Допълнително DVD с планетариума Autostar Suite Astronomy с над 10 000 небесни обекта (само за Windows PC).

  Допълнителни спецификации

  Оптична конструкция

  Рефлекторни

  Леща на обектива

  Нютонов

  Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

  76

  Фокусно разстояние, mm

  700

  Фокусно отношение

  f/9.2

  Окуляри

  два окуляра MA (модифицирани ахроматични) (26 mm и 9 mm), 1, 25

  Визьор

  с червена точка (през нощта) и соларен визьор (през деня)

  Фокусиращо устройство

  рейка

  Потребителско ниво

  начално ниво

  Обекти на наблюдение

  Слънцето, планети

  Размери, mm

  823x340x196
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: