Обектив Bresser DIN 20x

SKU: 74509
Гаранция: 2 Години
69.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
69.90 лв
Обектив Bresser DIN 20x 1
69.9 лв

Обективът Bresser DIN-Lens 20x е важно допълнение към вашия микроскоп, предоставяйки ви разнообразие от увеличения и възможности за наблюдение. Той е ахроматичен обектив, което означава, че е специално проектиран да коригира аберациите и да осигури ясни и остри изображения на образците, които изследвате.

Със стандартния си диаметър, този обектив е съвместим с микроскопите Bresser Biolam и изследователските микроскопи, с изключение на модел ICD. Това ви дава възможност да разширите функционалността на вашия микроскоп, като добавите по-голямо увеличение и по-детайлно наблюдение.

Особено важно е да отбележим, че този обектив е подходящ за наблюдение с имерсионно масло. Имерсионната масло се използва за подобряване на резолюцията и увеличаване на чувствителността при наблюдението на обекти под микроскоп. С включването на Bresser DIN-Lens 20x във вашия микроскоп, вие получавате възможността да използвате имерсионно масло и да изследвате образци с по-висока прецизност и детайлност.

Всичко това прави Bresser DIN-Lens 20x незаменим аксесоар за вашето микроскопско изследване, който ви дава възможност да разширите своя научен и наблюдателен потенциал.

Спецификации:

  • Увеличение: 20x
  • Диаметър на обектива: 23,2 мм
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: