Монокъл Levenhuk LabZZ MC2

SKU: 70813
Гаранция: 10 Години
35.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
35.95 лв
Монокъл Levenhuk LabZZ MC2 1
35.95 лв

Монокълът Levenhuk LabZZ MC2 е идеален оптичен инструмент за деца, предназначен да развие техните интереси към наблюдаването на света около тях. Ето някои от основните характеристики на този монокъл:

1.Оптика от висококачествено стъкло BK-7: Монокълът е оборудван с висококачествена оптика, която осигурява ясни и детайлни изображения. Стъклената леща на обектива позволява добра светлинна пропускливост, което е полезно при наблюдение дори при облачно време.

2.Увеличение 10x и диаметър на лещата на обектива 25 mm: Мощността на увеличение от 10 пъти позволява на децата да наблюдават отдалечени обекти в детайли. Диаметърът на лещата на обектива е 25 мм, което осигурява достатъчно светлина и широко зрително поле.

3.Компактен и лек дизайн: Корпусът на монокъла е с гумено покритие, което осигурява здраво хващане и устойчивост на удари. Той е компактен и лек, което го прави лесен за носене от децата по време на разходки или пътувания.

4.Подходящ за различни наблюдения: Монокълът Levenhuk LabZZ MC2 е подходящ за наблюдение на дивата природа, градски гледки и други интересни обекти. Той осигурява широко зрително поле, което позволява наблюдение на големи площи и движещи се обекти.

5.Защита от прах и влага: Монокълът е надеждно защитен от прах и влага, което го прави подходящ за употреба и при слънчеви и дъждовни условия. Въпреки това, трябва да се избягва потапянето на монокъла във вода.

Levenhuk LabZZ MC2 е идеалният монокъл за деца, който комбинира качествени оптични елементи със забавен и ярък дизайн. Този инструмент ще насърчи децата да изследват и да наблюдават света около тях с интерес и любознателност.

Комплектът включва:

  • Levenhuk LabZZ MC2
  • Ремък
  • Калъф за съхранение и транспортиране
  • Кърпа за почистване
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

зелен

Увеличение, x

10

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

25

Зрително поле, °

7

Изходен диаметър на зеницата, mm

2, 5

Разстояние от очите, mm

10

Близък фокус, m

3, 5

Материал на корпуса

пластмаса

Допълнителен

чашки на окуляри от гума

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: