Модул SkyPortal Wi Fi Celestron

SKU: 93973
Гаранция: 2 Години
319 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

SkyPortal WiFi модулът на Celestron превръща вашия смартфон или таблет във ваш личен планетариум и обсерватория!

319.00 лв
Модул SkyPortal Wi Fi Celestron 1
319 лв
  • Подравнете и управлявайте своя телескоп безжично, като използвате вашия смартфон или таблет с ексклузивното, безплатно приложение SkyPortal на Celestron, захранвано от SkySafari™ за устройства с iOS и Android.
  • Докоснете всеки небесен обект, който видите в небето, за да го идентифицирате незабавно. Докоснете отново и вашият телескоп се насочва към този обект, центрирайки го перфектно в окуляра.
  • Разгледайте 100 000+ обекта в базата данни на SkyPortal. Докато наблюдавате, преглеждайте астроизображения и слушайте аудио описания за стотици от най-популярните обекти, включително планетите, мъглявината Орион, кълбовидния звезден куп Херкулес и други.
  • Функцията Sky Tour генерира списък с всички най-добри звезди, галактики и мъглявини за преглед въз основа на вашето точно време и местоположение.
  • WiFi модулът е съвместим с всички  компютъризирани телескопи Celestron и избрани по-стари модели. Устройството не изисква батерии или външно захранване.
  • Приложението Celestron SkyPortal може да се използва само за управление на телескоп, когато е сдвоено с WiFi модула SkyPortal и само за телескопи с марката Celestron

Получете WiFi достъп до Вселената с WiFi модула SkyPortal

SkyPortal WiFi модулът на Celestron превръща вашия смартфон или таблет във ваш личен планетариум и обсерватория!

Просто включете WiFi модула в ръчното управление на вашия телескоп или AUX порта и свържете вашето устройство към неговия безжичен сигнал. Незабавно вашето устройство се превръща в безжично ръчно управление за вашия телескоп, което ви води през процеса на подравняване и завъртане към всеки небесен обект с просто докосване.

Докато SkyPortal WiFi модул насочва вашия телескоп към обект, можете да слушате стотици включени аудио описания на вашето устройство, които обясняват историята, митологията и ключовите характеристики на най-популярните небесни обекти.

Изберете Tonight’s Best в менюто за търсене и SkyPortal WiFi ще покаже списък с най-добрите обекти за разглеждане въз основа на вашето точно време и местоположение. Няма нужда да въвеждате GPS координати или да задавате час и дата – тази информация идва директно от вашето устройство.

WiFi модулът SkyPortal е чудесен подарък за потребители на телескопи от всички възрасти и нива на умения, от начинаещи до напреднали потребители. Заведете семейството си на обиколка с екскурзовод на вселената със SkyPortal WiFi!

SkyPortal WiFi модул, захранван от Celestron SkyPortal

Пълнофункционалният планетариум на Celestron SkyPortal, захранван от приложението SkySafari™, работи изключително с WiFi модула SkyPortal за управление на телескопа. Приложението е достъпно безплатно в Apple App Store и Google Play.

Разработен в сътрудничество с експертите от SkySafari, SkyPortal предлага интуитивен потребителски интерфейс със стабилна база данни с повече от 100 000 небесни обекта. Можете дори да планирате вашата сесия за наблюдение, преди да настроите своя телескоп, да наблюдавате лунни транзити и други забележителни събития до 100 години в бъдещето.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: