Телескоп Levenhuk Skyline PLUS 80S

SKU: 73803
Гаранция: 10 Години
312.55 лв
329.00 лв
-5%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
312.55 лв
329.00 лв
Телескоп Levenhuk Skyline PLUS 80S 1
312.55 лв
329 лв
-5%

Телескопът Levenhuk Skyline PLUS 80S е отличен избор за астрономи, които имат високи изисквания към своите оптични инструменти. Този Нютонов рефлекторен телескоп предоставя възможност за наблюдение на галактики, мъглявини и купове отвъд  Млечния път. С него можете да следите обектите от каталогът на Месие, известен още като "Месие 110",  това е списък от 110 астрономски обекти, съставен от френския астроном Шарл Месие през 18-ти век. Тези обекти включват галактики, мъглявини и купове, които са лесно видими с телескопи. Наблюдаването на всички обекти от каталога на Месие е вълнуващо приключение за всички астрономи. Заедно с тях можи да наблюдавате и най-ярките обекти от каталога на NGC. Можете да се насладите на множество звездни купове, планетарни и дифузни мъглявини. С телескопът Levenhuk Skyline PLUS 80S можете да изследвате близкия Космос, включително кратерите на луната, пръстените на Сатурн, атмосферните вихри на Юпитер, метеорологичните характеристики на Марс, фазите на Меркурий и други интересни детайли. Дори Уран и Нептун могат да бъдат наблюдавани като малки дискове.

Телескопът Levenhuk Skyline PLUS 80S е подходящ за хора, които имат опит с астрономията и искат да разширят своите наблюдения на по-дълбокия Космос. Неговият диаметър на главното огледало от 80 мм и съотношението на фокусното разстояние му позволяват да събира достатъчно светлина за ясни наблюдения.Телескопът Levenhuk Skyline PLUS 80S е оборудван с оптика от стъкло с цялостно покритие, което осигурява ярки и ясни изображения на астрономските обекти. Включените принадлежности - два окуляра и леща на Барлоу - са подбрани така, че да се използват максимално възможностите на оптиката. Това ви позволява да постигнете най-голямото практическо увеличение, което дава възможност за наблюдение на астрономически обекти с голяма подробност и отчетливост.

Телескопът Levenhuk Skyline PLUS 80S е позициониран върху екваториална монтировка, която осигурява възможност за следене на астрономически обекти в небето. Това означава, че можете да насочвате телескопа към желания обект и да го следите, докато се движи по небесната сфера. Въпреки това, работата с екваториална монтировка изисква някои познания и упражнение, за да се овладее напълно.Монтировката е закрепена към алуминиев триножник, който осигурява стабилност и поддържа телескопа в правилна позиция по време на наблюденията. Височината на краката на триножника е регулируема в голям диапазон, което ви позволява да настроите височината на телескопа спрямо вашите предпочитания и комфорт по време на наблюденията.Освен това телескопът Levenhuk Skyline PLUS 80S разполага и с поставка за принадлежности. Това ви позволява да имате необходимите аксесоари и инструменти близо до вас по време на наблюденията, което е удобно и практично.Така оборудвания  комплект на телескопа ви предлага удобство и функционалност, без да се изисква  закупуването на  допълнителни принадлежности. Можете да започнете наблюденията си веднага след придобиването на телескопа и да се насладите на разнообразие от астрономически обекти в далечния Космос.

Характеристики:

 • Нютонов рефлекторен телескоп на начално ниво
 • Подходящ за изследване на далечния и открития Космос
 • Екваториалната монтировка е идеална за астрономически наблюдения
 • Стабилен триножник с регулируема височина
 • Включен е балансиран комплект от оптични принадлежности

Комплектът включва:

 • Оптична тръба на телескопа
 • Екваториална монтировка
 • Алуминиев триножник с поставка за принадлежности
 • Оптичен визьор 6x24
 • Окуляр SUPER 10 mm
 • Окуляр SUPER 25 mm
 • Леща на Барлоу с увеличение 2x
 • Органи за управление за бавното движение
 • Противотежест
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: