Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H2

SKU: 69669
27.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 оставя ръцете Ви свободни и помага за извършване на работи с малки предмети. Лупата е оборудвана със светодиодно осветление и допълнителни лещи с различна мощност на увеличение. Тя фиксира здраво главата с удобен гъвкав ремък. Увеличението варира от 1, 5x до 8x. Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 се закрепва на главата Ви с помощта на специален ремък с регулируема дължина. Лупата е оборудвана със светодиодни светлини, които осветяват работната зона. Можете да ги включите и изключите, когато желаете, като използвате ключа на корпуса на лупата. Можете да изберете някое от четирите налични фиксирани увеличения, с които да работите. Увеличете стойността на увеличението лесно, като добавите другата леща към основната леща или чрез завъртане на въртящата се леща за дясното око. Всички оптични елементи са изработени от специална оптична пластмаса и предават рязко и ясно изображение в цялото зрително поле. Характеристики: Диапазон на увеличение: от 1, 5x до 8x Монтирана на главата лупа Допълнителна сгъваема лупа Въртяща се лупа за дясното око Светодиодно осветление Комплектът включва: Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 Допълнителни лещи – 2 бр. (предварително монтирани) Ръководство за потребителя Доживотна гаранция Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 87x30 (2 бр.) Диаметър на вградената леща, mm 28 Увеличение, x 1, 5/3/6, 5/8 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Осветление 2 бели светодиодни лампи Захранване 2 бр. батерии ААА (не са включени) Допълнителен 4 степени на увеличение Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Конструкция очила, лупа за глава
27.95 лв
Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H2
27.95 лв
Държава USA
Тип Увеличителни очила

Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 оставя ръцете Ви свободни и помага за извършване на работи с малки предмети. Лупата е оборудвана със светодиодно осветление и допълнителни лещи с различна мощност на увеличение. Тя фиксира здраво главата с удобен гъвкав ремък. Увеличението варира от 1, 5x до 8x.

Лупата за глава Levenhuk Zeno Vizor H2 се закрепва на главата Ви с помощта на специален ремък с регулируема дължина. Лупата е оборудвана със светодиодни светлини, които осветяват работната зона. Можете да ги включите и изключите, когато желаете, като използвате ключа на корпуса на лупата.

Можете да изберете някое от четирите налични фиксирани увеличения, с които да работите. Увеличете стойността на увеличението лесно, като добавите другата леща към основната леща или чрез завъртане на въртящата се леща за дясното око. Всички оптични елементи са изработени от специална оптична пластмаса и предават рязко и ясно изображение в цялото зрително поле.

Характеристики:

  • Диапазон на увеличение: от 1, 5x до 8x
  • Монтирана на главата лупа
  • Допълнителна сгъваема лупа
  • Въртяща се лупа за дясното око
  • Светодиодно осветление

Комплектът включва:

  • Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H2
  • Допълнителни лещи – 2 бр. (предварително монтирани)
  • Ръководство за потребителя
  • Доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

87x30 (2 бр.)

Диаметър на вградената леща, mm

28

Увеличение, x

1, 5/3/6, 5/8

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Осветление

2 бели светодиодни лампи

Захранване

2 бр. батерии ААА (не са включени)

Допълнителен

4 степени на увеличение

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Конструкция

очила, лупа за глава
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg