Лупа за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR2

SKU: 72613
63.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лупите за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR са с осветление, което се захранва с акумулаторна батерия. Лещите могат да се комбинират произволно и да позволяват постигането на различни стойности на увеличението. Ако е необходимо, лещите могат да се завъртат нагоре: това позволява разглеждане на работната област с невъоръжено око. Вграденият осветителен модул се състои от три светодиодни светлини и отделение за батерия. Зареждане на батерията: извадете осветителния модул от тялото на лупата и вкарайте USB кабела в USB порта на компютъра Ви или на адаптер. Яркостта на осветлението може да се регулира. При всяка натискане на бутона ON (ВКЛ.) Вие променяте нивото на яркостта. Лупата може да се закрепи върху главата Ви с лента за глава, а ръцете Ви да останат свободни за работа. Областите на приложение на лупата са шиене, изработване на модели, ремонт на микроелектроника и на малки технически елементи, ремонт на бижута и оценка на художествени произведения. Характеристики: Две фиксирани лещи с различно увеличение Допълнителна леща за дясното око Осветление: три ярки светодиодни светлини Регулиране на яркостта: две нива на яркостта и режим OFF (ИЗКЛ.) Захранвано с батерии осветление Зареждане с micro USB-USB кабел Комплектът включва: Лупа за глава с монтирани лещи Акумулаторна батерия Micro USB-USB захранващ кабел Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 100x43 Диаметър на вградената леща, mm 30 Увеличение, x 1, 5x/2x Увеличение на вградената леща, x 8 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Осветление светодиоднo Захранване акумулаторна батерия 3, 7 V 300 mAh Допълнителен регулируема яркоствъртяща се леща за дясното окозахранвано с батерии осветлениезареждане с micro USB-USB кабел Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Приложение шиене/текстил, ремонт на часовници/бижутерия Конструкция лупа за глава Осветление да
63.95 лв
Лупа за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR2
63.95 лв
Държава USA
Тип Увеличителни очила

Лупите за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR са с осветление, което се захранва с акумулаторна батерия. Лещите могат да се комбинират произволно и да позволяват постигането на различни стойности на увеличението. Ако е необходимо, лещите могат да се завъртат нагоре: това позволява разглеждане на работната област с невъоръжено око.

Вграденият осветителен модул се състои от три светодиодни светлини и отделение за батерия. Зареждане на батерията: извадете осветителния модул от тялото на лупата и вкарайте USB кабела в USB порта на компютъра Ви или на адаптер. Яркостта на осветлението може да се регулира. При всяка натискане на бутона ON (ВКЛ.) Вие променяте нивото на яркостта.

Лупата може да се закрепи върху главата Ви с лента за глава, а ръцете Ви да останат свободни за работа. Областите на приложение на лупата са шиене, изработване на модели, ремонт на микроелектроника и на малки технически елементи, ремонт на бижута и оценка на художествени произведения.

Характеристики:

  • Две фиксирани лещи с различно увеличение
  • Допълнителна леща за дясното око
  • Осветление: три ярки светодиодни светлини
  • Регулиране на яркостта: две нива на яркостта и режим OFF (ИЗКЛ.)
  • Захранвано с батерии осветление
  • Зареждане с micro USB-USB кабел

Комплектът включва:

  • Лупа за глава с монтирани лещи
  • Акумулаторна батерия
  • Micro USB-USB захранващ кабел
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

100x43

Диаметър на вградената леща, mm

30

Увеличение, x

1, 5x/2x

Увеличение на вградената леща, x

8

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Осветление

светодиоднo

Захранване

акумулаторна батерия 3, 7 V 300 mAh

Допълнителен

регулируема яркост
въртяща се леща за дясното око
захранвано с батерии осветление
зареждане с micro USB-USB кабел

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Приложение

шиене/текстил, ремонт на часовници/бижутерия

Конструкция

лупа за глава

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg