Окуляр Levenhuk Plössl 12 mm

SKU: 50759
Гаранция: 2 Години
95.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
95.95 лв
Окуляр Levenhuk Plössl 12 mm 1
95.95 лв

Разпустете въображението си и се отправете на пътешествие из безкрайната пространственост на Вселената, докато ви разказвам за вълшебния Levenhuk Plössl 12 mm. Стъпкайте върху космическите облаци и доприйте до звездите с този изключителен окуляр, създаден да ви отведе на невероятно пътешествие из горещите ядрени фурни, където се раждат нови звезди и планети.

Създаден със забележителна майстория и перфектно съчетание на материали, Levenhuk Plössl 12 mm е като портал към неизвестното. Погледнете през него и ще се потопите в светлината на далечни галактики, докато тайнствените планетни системи изпъкват пред вас като мистериозни морски острови в океана на космоса.

Със своите многоелементни лещи и висококачествено стъкло, този окуляр открива нови измерения на яснотата и детайлността. Разгледайте повърхността на планетите и спазвайте техните деликатни нюанси, докато излъчват енергията на далечните светове. Опитайте се да уловите тайнствените облаци и галактики, които се преплитат в безкрая на Вселената и вдъхновяват художниците и поетите.

Нека окулярът ви бъде ключ към разширяване на границите на познаването и разбирането. Предайте се на чара на нощното небе и нека ви отведе на пътешествие из покрайнините на Вселената, където тайнството се слива с красотата, а мистериите оживяват във всяка звезда.

Levenhuk Plössl 12 mm е вашият верен спътник в търсенето на небесните тайни и съкровища. Пригответе се да разкриете нови граници и да се потопите в безкрая на Вселената, докато наблюдавате с чистота и яснота всичко, което ви окръжава. С всяко използване този уникален окуляр ще ви завладее със своята магия и ще ви помогне да превърнете вашите наблюдения в незабравими изживявания.

Характеристики:

  • Класическа универсална чашка за телескопи
  • Удобно зрително поле 50°; диаметър на тръбата 1,25"
  • Многоелементна оптична конструкция с лещи с цялостно многослойно покритие
  • Алуминиев корпус, прибираща се гумена чашка на окуляра
  • Резба за светлинен филтър

Комплектът включва:

  • Окуляр
  • Защитни капачки – 2 бр.
Спецификации
Оптична конструкцияPlössl, 4 елемента в 2 групи
Материал на оптикатаоптично стъкло
Оптично покритиецялостно многослойно покритие
Фокусно разстояние, mm12
Диаметър на окуляра, mm1,25
Разстояние от очите, mm9
Диаметър на тръбата, "1,25
Видимо зрително поле, °50
Тялоалуминиево
Чашка на окулярприбираща се, гумена
Резба за филтърM 28,5 x 0,6 mm
Диапазон на работната температура, °C−5… 35
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: