Леща на Барлоу Levenhuk 2х

SKU: 50773
69.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лещата на Барлоу с увеличение 2х Levenhuk е практичен и лесен начин за двукратно увеличение на фокусното разстояние на Вашия телескоп. Ахроматичната леща е изработена от стъкло с цялостно многослойно покритие, което създава висококачествени изображения без аберации. Благодарение на своя 1, 25" диаметър на цилиндъра тази леща на Барлоу може да бъде използвана с голям брой телескопи от всякаква марка и производител. Комплектът включва две защитни капачки за лещата. Спецификации Оптична конструкция ахроматична (2 елемента) Увеличение, x 2 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Диаметър на цилиндъра 1, 25" Материал на оптиката оптично стъкло Компресионен ринг не Вътрешна резба за филтър да Адаптер за камера не Употреба Продукт за обща употреба.Може да се използва от децанад 3-годишна възраст. Допълнителни спецификации
69.95 лв
Леща на Барлоу Levenhuk 2х
69.95 лв
Държава USA

Лещата на Барлоу с увеличение 2х Levenhuk е практичен и лесен начин за двукратно увеличение на фокусното разстояние на Вашия телескоп. Ахроматичната леща е изработена от стъкло с цялостно многослойно покритие, което създава висококачествени изображения без аберации.

Благодарение на своя 1, 25" диаметър на цилиндъра тази леща на Барлоу може да бъде използвана с голям брой телескопи от всякаква марка и производител. Комплектът включва две защитни капачки за лещата.

Спецификации
Оптична конструкция ахроматична (2 елемента)
Увеличение, x 2
Оптично покритие с цялостно многослойно покритие
Диаметър на цилиндъра 1, 25"
Материал на оптиката оптично стъкло
Компресионен ринг не
Вътрешна резба за филтър да
Адаптер за камера не
Употреба Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца
над 3-годишна възраст.

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg