Лазерен нивелир Ermenrich LT30

SKU: 81435
Гаранция: 10 Години
125 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Зелен лазер. Две линии. Отмерване до 30 m

125.00 лв
Лазерен нивелир Ermenrich LT30 1
125 лв

Ermenrich LT30 е лазерен нивелир, който използва зелени лазерни светодиоди за проектиране на две кръстосани линии. Този инструмент е изключително полезен при довършителни работи като боядисване, шпакловане, поставяне на плочки и гипсокартон. Кръстосаните линии позволяват лесно и ефективно нивелиране на повърхности.Нивелирът Ermenrich LT30 може да бъде разположен на разстояние до 30 метра от проектираната повърхност. Той осигурява обхват от 130° в хоризонтална и вертикална посока, което предоставя широко покритие при работата.Захранването на нивелира се осъществява с две стандартни батерии, което го прави удобен за употреба без да се налага да се осигуряват специални батерии.

Ermenrich LT30 е удароустойчив, което му позволява да бъде стабилно поставен върху всякаква повърхност. Той може да се монтира и на триножник със стандартна резба, което осигурява удобство и гъвкавост при работата. Използването на триножник с накланяща се глава позволява накланяне на нивелира, за да се получи необходимата конфигурация на лазерните лъчи. Компенсаторът в нивелира автоматично подравнява лазерните лъчи, което осигурява точност на измерване и нивелиране. Това е особено полезно при работа с инструмента.Нивелирът Ermenrich LT30 е устойчив на прах и пръски, което го прави подходящ за работа в условия на реновиране, където може да има значително замърсяване и риск от повреждане на оборудването. Тази особеност му позволява да издържа на трудни и изискващи среди.

Със своите функционалности и устойчивост Ermenrich LT30 е надежден инструмент, който ще помогне на професионалистите в строителството и реновирането да извършват точни и ефективни работи.

Основни характеристики:

  • Проектира кръст с две зелени линии
  • Обхват във вертикална и хоризонтална посока – 130°
  • Работи на разстояние до 30 метра и се захранва с батерии
  • Система за самонивелиране, устойчив на прах, пръски и удари
  • Подходящ е за монтиране върху триножници с резба 1/4"

Комплектът включва:

  • Лазерен нивелир
  • Торбичка
  • Планка с L-образна форма
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: