Лазерен измерител Ermenrich Reel SLR545 PRO

SKU: 81877
Гаранция: 10 Години
125.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
125.95 лв
Лазерен измерител Ermenrich Reel SLR545 PRO
125.95 лв

Ermenrich Reel SLR545 PRO е многофункционален инструмент, който комбинира стандартна рулетка и лазерен измервател, предоставяйки ви точни измервания на дължина, площ и обем. Този инструмент е изключително полезен за различни видове работи в строителството, монтажа, ремонта и довършителните дейности. Лазерният измервател е особено полезен за своето бързо и точно измерване на разстояния. С диапазон от 40 метра, можете да използвате инструмента в различни ситуации както в градски апартаменти, така и в селски къщи. Можете да превключвате мерните единици в зависимост от вашите нужди. Ролетката на Ermenrich Reel SLR545 PRO е едностранна, с дължина от 5 метра и е оборудвана с магнитна кука за удобство при измерванията. Механизмът за самофиксиране на ролетката позволява по-лесно и бързо използване на инструмента. Компактният кожух на лазерния измервател е изработен от здрава пластмаса ABS с гумирана повърхност, което осигурява устойчивост на удари и добър захват. Инструментът също разполага с щипка за колан, която ви позволява лесно прикрепване към облеклото ви, осигурявайки ви свободни ръце при работа.

Важно е да отбележим, че инструментът разполага с функция за автоматично изключване, която спестява енергията на батерията и удължава живота й.

Ermenrich Reel SLR545 PRO е надежден и практичен инструмент, който предлага комбинация от рулетка и лазерен измервател, което го прави идеален за различни строителни и измервателни задачи.

Основни характеристики:

  • Измерване на разстояние, площ и обем
  • Червен лазер с измервателен обхват до 40 метра
  • Самозаключваща се ролетка с магнитна кука
  • Захранва се с акумулаторна батерия; функция „автоматично изключване“
  • Практичен, устойчив на повреди гумиран кожух
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: