Цифров тринокулярен микроскоп Levenhuk MED D45T LCD

SKU: 74011
Гаранция: 10 Години
4649.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

4649.95 лв
Цифров тринокулярен микроскоп Levenhuk MED D45T LCD 1
4649.95 лв

Levenhuk MED D45T LCD е тринокулярен микроскоп от висок клас, който предлага множество възможности за изследване на микроскопски проби. Снабден с цифрова камера 5 MP и течнокристален дисплей, микроскопът позволява на потребителя да визуализира и заснема целия изследователски процес. Едно от най-големите предимства е, че е оборудван с фазово-контрастен метод, който подобрява контраста и яркостта на полупрозрачни озрачни микроскопски проби. Този метод е особенно полезен при изследването но живи образци в техните естествени условия, тъй като оцветяването може да ги убие.

Levenhuk MED D45T LCD е идеален за микробиолози, биохимици, здравни специалисти и лабораторни техници, които търсят надежден и мощен микроскоп за изследване на микроскопски проби. MED D45T LCD може да се използва за множество изследвания, включително за анализ на питейна вода, паразитологични, цитологични, хематологични изследвания.

Коригирана до безкрайност планахроматична оптика

Микроскопите от серията MED 45 са оборудвани с висококачествена оптична система, която е коригирана до  до безкрайност. Това означава, че изображенията,получени с този микроскоп, са ясни, контрастни и имат високо ниво на плоскост. Тази оптична система е съвместима с различни допълнителни части, като поляризатори и  епи-флуоресцентна светлина, което я прави много гъвкава в използването си в различни видове микроскопия и работа в лаборатории. Коригираната до безкрайност оптична система на Levenhuk MED D45T LCD е особенно полезна при полупрозрачни и прозрачни проби. Това включва биологични образци като клетки, тъкани, организми, както и нематериални проби като кристали и непрозрачни материали. Като цяло, тези микроскопи са изключително подходящи за използване в хематологични, микробиологични и хистологични лаболатории, където е необходимо да се направят висококачествени изследвания и пробни наблюдения.

Въртяща се тринокулярна глава

Микроскопът е с тринокулярната глава, която е разделена на два модула-бинокулярен визуален модул и отделна окулярна тръба за поставяне на цифровата камера, която е включена в комплекта. Тази камера позволява заснемане на снимки и видеа, като изображенията могат да бъдат показвани на течнокристалния дисплей на камерата, на външен дисплей или на свързан телевизор или компютър. Камерата е много удобна за робота, тъй като не е необходимо да се инсталират софтуер или драйвъри, а тя започва да работи веднага след като се включи кабелът. Този модел микроскоп е много подходящ да професионална употреба в различни лаборатории, защотопредоставя висок клас изображения и е много удобен за експлоатация.

Способ на оптичната система

Този комплект има нобор от широкоъгълни окуляри с увеличение 10x, които можете да настроите, за да отговарят на вашата оптична система на зрението. Можете да регулирате остротата както грубо, така и фино. Револверната глава може да събере до пет обектива, но комплектът разполага само с четири. Има фазово контрастни планахроматични обективи, които намаляват оптичното изкривяване и подобряват цветовете и контраста на изображенията. Лещите на обектива с увеличение 40x и 100x имат пружинни рамки. Лещата на обектива с увеличение 100x може да се използвана за маслена имерсия. Всички оптични елементи са обработени от специално стъкло с фунгицидно покритие.

Аргономична работа с микроскопски проби

    Под предметната маса на микроскопа има фазово контрастен кондензатор, който позволява да се получичувствително увеличение на микроскопичните обекти. Кондензаторът е оборудван с механична скала, която позволява на потребителят да регулира настройките му. Под кондензаторът има светодиодна лампа, която осветява пробите на предметната маса. Яркостта може да се регулира лесно и удобно. Лампата се захранва с променлив ток и осигурява достатъчно светлина за ясно и чисто наблюдение.

Характеристики:

 • Тринокулярна глава, увеличение в диапазона от 40x до 1000x
 • Фазово контрастна планахроматична оптична система с корекция до безкрайност
 • Широкоъгълни окуляри с регулиране на диоптъра
 • Фазово контрастен кондензатор с тъмно поле
 • Долна светодиодна лампа с регулиране на яркостта
 • Има осветление Köhler
 • Комплектът включва 5-мегапикселова цифрова камера с течнокристален екран, работещ с Android

Комплектът включва:

 • Основа на микроскопа със стойка
 • Въртяща се на 360° тринокулярна глава
 • Фазово контрастни планахроматични лещи на обектива с корекция до безкрайност: 4x, 10x, 40xs и 100xs (с маслена имерсия) с фунгицидно покритие
 • Широкоъгълни окуляри: WF10x/22 mm с фунгицидно покритие (2 бр.)
 • Фазово контрастно устройство (тъмно поле)
 • Филтри: син, зелен, жълт
 • Бутилка с имерсионно масло
 • Предпазител (2 бр.)
 • Захранващ кабел за микроскоп
 • Покривало против прах
 • Цифрова камера 5 MP с течнокристален екран
 • Захранващ кабел за камерата
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Внимание: Моля, вижте в таблицата с техническите спецификации правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включите устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V изход и обратно, без да използвате преобразувател. Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V и 220–240 V в повечето европейски страни.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: