Цифров тринокулярен микроскоп Levenhuk MED D20T LCD

SKU: 73991
Гаранция: 10 Години
2799.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
2799.95 лв
Цифров тринокулярен микроскоп Levenhuk MED D20T LCD 1
2799.95 лв

Добре дошли в света на микробиологията с цифровия микроскоп Levenhuk MED D20T LCD! Този професионален оптичен инструмент ще ви отвори широки възможности за наблюдение и изследване. Една от основните му характеристики е вградената цифрова камера с резолюция 5 MP и течнокристален екран, който ви позволява да предавате изображенията от микроскопа в реално време. Това ви дава възможността да заснемате видеоматериали и правите снимки на вашите изследвания. Микроскопът използва полу-планахроматична оптика, която осигурява ясни и детайлни изображения. Той също така предлага възможност за монтиране на осветление на Köhler, което ви позволява да настроите и контролирате осветлението по оптимален начин.

Levenhuk MED D20T LCD е изключително полезен за разрешаване на широк спектър от проблеми в областта на микробиологията, медицината и научните изследвания. Независимо дали сте професионален микробиолог, лекар или научен изследовател, този микроскоп ще ви помогне да извършвате прецизни наблюдения и анализи във вашия научен труд.Открийте скрития свят на микробите и научните изследвания с Levenhuk MED D20T LCD и се насладете на богатството на детайлите и информацията, които този инструмент ви предлага.

Висококачествена полу-планахроматична оптика

Цифровият микроскоп Levenhuk MED D20T LCD е оборудван с въртяща се на 360° тринокулярна глава, която предлага гъвкавост и удобство при наблюденията. Бинокулярната част за визуални наблюдения е наклонена под ъгъл от 30°, което осигурява комфорт и ергономично положение на главата при работа с микроскопа. Микроскопът е снабден също със светоделител, който ви позволява да превключвате между визуалните и цифровите наблюдения. Вертикалната тръба на микроскопа е оборудвана с вградена цифрова камера, която ви дава възможност да заснемате изображения и видео на изследванията си. Окулярите на микроскопа са широкоъгълни и предлагат добра видимост и комфорт при наблюденията. Те също така позволяват регулиране на диоптрите, за да се осигури ясност на изображението според нуждите на потребителя.Обективите на микроскопа имат различни увеличения. Обективите с увеличение 40x и 100x са със защитни пружинни рамки, които предпазват обективите и препятстват повредите при неправилно използване. Можете да извършвате наблюдения с максимално увеличение, като използвате маслена имерсия. В комплекта е включен флакон с имерсионно масло за тази цел. Оптиката на микроскопа е защитена с покритие, което предотвратява развитието на плесени и осигурява дълготрайна защита на качеството на изображенията.

Удобна работа с микроскопски проби
Под модула с оптиката на микроскопа Levenhuk MED D20T LCD се намира предметна маса. Предметната маса е двуслойна и е оборудвана с механична скала, което позволява прецизно позициониране на обектите за наблюдение. За регулиране на остротата на изображението микроскопът разполага с бутони за грубо и фино фокусиране. Тези бутони предоставят възможност за лесно и прецизно регулиране на фокуса на обектите.

Наблюденията се извършват с предавана светлина. Под кондензера на Abbe (част от оптичната система на микроскопа) е разположен халогенен светлинен източник с мощност 20 W. Този източник осигурява ярка и равномерна осветеност на обектите. Халогенният светлинен източник е снабден с диафрагма и държач за филтри, което позволява контрол на интензитета и характеристиките на осветлението. В комплекта на микроскопа са включени три светлинни филтъра, които могат да се използват за допълнителна регулация на цветовите свойства на осветлението.

Яркостта на осветлението е регулируема, като използва променливотоково захранване. Това ви позволява да настроите подходящата яркост на светлината в зависимост от изискванията на вашите наблюдения.

Така, Levenhuk MED D20T LCD предлага не само висококачествени оптични възможности, но и гъвкавост и контрол върху осветлението, което е от съществено значение при микроскопичните изследвания.

Levenhuk MED D20T LCD е съвременен микроскоп за микробиологични изследвания

Помощният софтуер, който се предоставя с камерата, позволява редактиране на снимки и видеоматериали, избиране на място за съхранение на файловете, настройки на камерата и проста обработка на изображенията. Софтуерът предоставя множество опции за настройка, включително размер, яркост, контраст, гама, рязкост, насищане, време за експозиция и баланс на бялото. Също така, можете да калибрирате камерата и лещите на обектива, да измервате образци или структури, като се използват различни мерни единици.

Използването на цифровата камера прави работата в лабораторията по-лесна и удобна за изследващия, тъй като не е необходимо да наблюдавате през окулярите на микроскопа. 

Серията Levenhuk MED 20 наистина предлага първокласни микроскопи, които са подходящи за използване в микробиологични лаборатории.

Характеристики:

 • Тринокулярен лабораторен микроскоп
 • Полу-планахроматична оптика, увеличение от 40x до 1000x
 • Покритие за защита от плесени на всички оптични повърхности
 • Халогенно осветление с променливотоково захранване
 • Има осветление Köhler
 • Комплектът включва 5-мегапикселова цифрова камера с течнокристален екран, работещ с Android

Комплектът включва:

 • Основа на микроскопа със стойка
 • Завъртаща се на 360° тринокулярна глава
 • Полу-планахроматични лещи на обектива 4x, 10x, 40xs и 100xs (имерсионен) с покритие за защита от плесени
 • Широкоъгълни окуляри: WF10x/18 mm с покритие за защита от плесени (2 бр.)
 • Кондензер Abbe N.A. 1,25 с ирисова диафрагма и държач за филтри
 • Филтри: син, зелен, жълт
 • Флакон с имерсионно масло
 • Предпазител (2 бр.)
 • Захранващ кабел за микроскопа
 • Покривало против прах
 • 5 MP цифрова камера с течнокристален екран
 • Захранващ кабел за камерата
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: