Биологичен тринокулярен микроскоп Levenhuk 870T

SKU: 24613
1899.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
1899.95 лв
Биологичен тринокулярен микроскоп Levenhuk 870T 1
1899.95 лв

Levenhuk 870T е прецизен тринокулярен микроскоп, предназначен за наблюдение в биологични области със светло поле. Този микроскоп е широко използван в медицинските лаборатори за провеждане на клинични изследванияи за клинични изследвания в областите на микро биологията,  биохимията, дерматологията, цитологията и други научни изследвания. Главата на микроскопа е наклонена под ъгъл от 30 градуса и може да се завърта на 360 градуса около своята ос. Това предоставя удобство и гъвкавост по време на работа.

Микроскопът разполага с четири обектива на револверна глава и използва метода на осветление на Köhler. Регулирането на апертурата и зрителното поле на блендата ви позволява да контролирате осветлението и фокуса на изображението, което го прави идеален за сериозни наблюдения.

Предметната маса на микроскопа има размери 140x155 мм и може да се движи по две оси. Фокусирането на изображението се постига чрез въртене на колелата за фино и грубо фокусиране, които контролират височината на предметната маса. Това позволява прецизно настройване на фокуса и постигане на ясни и детайлни изображения на образците.. Това позволява приближаване или отдалечаване на образеца от обектива на микроскопа. Двете фокусни системи са изключително гладки и точни, с груба стъпка от 25 мм и фина стъпка от 0,002 мм.

Levenhuk 870T е надежден и функционален микроскоп, който ви предлага висококачествени наблюдения и удобство при работа. Независимо дали изследвате биологични образци или провеждате научни изследвания, този микроскоп ще отговори на вашите нужди. Микроскопът е оборудван с вградена халогенна лампа в основата, която осигурява източник на светлина. Тази халогенна лампа има мощност от 6V и 20W и предлага възможност за регулиране на яркостта. Това позволява на потребителя да контролира интензитета на осветление и да настрои годината на светлината според нуждите си. Така се осигурява подходящо осветление за наблюденията и подчертаване на детайлите на образците.

Levenhuk 870T е тринокулярен биологичен микроскоп, който е съвместим с цифровите камери на Levenhuk (продават се отделно). Съвместимостта му с цифрови камери позволява поставянето на камерата в тръбата на окуляра вместо окуляра. За улеснение на свързването на цифрова камера, микроскопът включва две допълнителни принадлежности: удължителна тръба и друг удължител. Тези принадлежности се препоръчват за използване при работа с обективи, които имат по-малко фокусно разстояние, за да се постигне по-добър фокус и качество на изображението при свързването на цифровата камера. Това ви позволява да заснемате и запазвате изображенията, които наблюдавате през микроскопа, и да ги използвате за научни изследвания, образователни цели или споделяне с други хора. Цифровите камери предоставят възможност за запис на видео или заснемане на статични изображения, като ви дават възможност да запечатате и споделяте вашите наблюдения.

Характеристики:

 • Увеличение: 40–2000x
 • Подвижна координатна предметна маса
 • Фино и грубо фокусиране
 • Халогенна лампа с регулируема яркост
 • Захранване от електрическата мрежа
 • Маслена имерсия
 • Кондензер Abbe
 • Ирисова диафрагма

Комплектът включва:

 • Микроскопска стойка с основа
 • Тринокулярен глава
 • Лещи на обектива: 4x, 10x, 40xs, 100xs (маслен)
 • Окуляри: PLAN WF10x и PLAN WFH20x
 • Филтри (син, жълт, зелен)
 • Бутилка с имерсионно масло
 • Променливотоков адаптер
 • Ръководство за потребителя
 • Доживотна гаранция

Внимание: Моля, вижте в таблицата с техническите спецификации правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включите устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V изход и обратно, без да използвате преобразувател. Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V и 220–240 V в повечето европейски страни

Допълнителни спецификации:

Глава

тринокулярен

Материал на оптиката

стъкло

Увеличение, x

40–2000

Окуляри

PLAN WF10x, PLAN WF20x

Обективи

PLAN WF: 4x, 10x, 40x, 100x (имерсионно масло)

Револверна глава

4 обективи

Разстояние между окулярите, mm

55–75

Предметна маса, mm

140x155, подвижни по две оси

Диапазон на преместване на предметната маса,
с използване на фокусиращ механизъм, mm

X-Y: 70x50

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±5

Кондензатор

Abbe, 1, 5 N.A, премиална ирисова диафрагма и тъмно поле кондензер

Фокусиране

фино - 0, 002 mm: грубо - 25 mm

Осветление

халогенна лампа 6V/20W

Захранване

220V захранващ кабел

Употреба

Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: