Цифров прожекционен часовник RC Explore Scientific с показател на температурата на закрито, черен

SKU: 75897
Гаранция: 2 Години
45.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
45.90 лв
Цифров прожекционен часовник RC Explore Scientific с показател на температурата на закрито, черен 1
45.9 лв
Explore Scientific RC цифровият прожекционен часовник е удобно и практично устройство, което комбинира функциите на часовник и показател на температурата. Прожекционният часовник ви позволява да виждате текущото време ясно и ясно. Той може да проектира времето на стена, таван или други повърхности, за да ви осигури удобна визуализация на времето във вашия дом или офис.
 В допълнение към функцията на часовник, този модел разполага с показател на температурата на закрито. Това ви позволява да следите актуалната температура в стаята, без да се налага да използвате отделно устройство за измерване на температурата.
Часовникът разполага с ясен и лесен за четене дисплей, който ви показва времето и температурата на закрито. Това гарантира, че можете бързо и лесно да преглеждате информацията, дори от разстояние. Explore Scientific RC часовникът е лесен за настройка и използване. Има интуитивни контроли, които ви позволяват да регулирате времето и да избирате желаната мерна единица за температурата.
 Часовникът има компактен и елегантен дизайн, който се вписва лесно във всяко помещение. Той е лесен за поставяне на маса, бюро или нощно шкафче, като заема минимално пространство.

Explore Scientific RC цифровият прожекционен часовник е удобно и функционално устройство, което комбинира показателя на времето и температурата, осигурявайки ви удобство и информация в едно.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: