Непромокаем стенен часовник Bresser MyTime Bath, бял

SKU: 73786
Гаранция: 2 Години
38.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
38.95 лв
Непромокаем стенен часовник Bresser MyTime Bath, бял 1
38.95 лв

Часовникът Bresser MyTime Bath се отличава със своя модерен дизайн, който го прави стилна добавка към всяка баня. Циферблатът е създаден в елегантен и минималистичен стил, с ясни и лесно разбираеми цифри за часовете. Интересен акцент е червената секундна стрелка, която придава на часовника допълнителен акцент и същевременно го прави по-забележим.

Рамката на часовника е изработена от полиран алуминий, която му придава класически и изящен вид. В допълнение към основния дисплей за времето, часовникът разполага и с цифров дисплей, който показва температурата в градуси Целзий или Фаренхайт. Това е изключително полезна функция, която ви позволява да следите температурата в банята си. Bresser MyTime Bath е устойчив на пръски, което го прави подходящ за използване във влажни помещения, като банята. Той може да бъде лесно монтиран на стената с помощта на вендузи, които са включени в комплекта. Това ви осигурява удобство и гъвкавост при поставянето на часовника във вашата баня. Захранването на часовника се осъществява с една AA батерия, която не е включена в комплекта. Това му позволява да бъде поставен почти навсякъде, без да се налага да го свързвате към електрическата мрежа.

Bresser MyTime Bath е стилен, практичен и функционален часовник, който съчетава модерен дизайн с полезни функции и устойчивост на влага, предоставяйки ви удобство и точно време във вашата баня.

Характеристика:

  • Радиоуправляем часовник
  • Стайна температура (°C/°F)
  • Устойчив на пръски
  • Вендузи за стенен монтаж
  • Захранва се от батерии
  При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: