Цифров микроскоп Discovery Artisan 1024

SKU: 78165
Гаранция: 2 Години
479.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
479.95 лв
Цифров микроскоп Discovery Artisan 1024 1
479.95 лв

Discovery Artisan 1024 е преносим микроскоп, който разполага с 5-мегапикселова цифрова камера. Това устройство е идеално за професионалисти и любители, които се нуждаят от микроскопично наблюдение в движение. С възможността да бъде захранван както от променливотокова мрежа, така и от батерия, този микроскоп е много удобен за полеви работа и пренасяне до клиенти или различни места на изследване.

Discovery Artisan 1024 е съвместим с външни устройства и е много подходящ за презентации и групови наблюдения. Това го прави изключително полезен за  нумизмати, бижутери, археолози, геолози, работници в сервизи за ремонт и оценители, както и за други професии, които изискват внимателно и детайлно наблюдение. Отличен е и при проверка на качеството на стоки в магазини или за откриване на замърсения на плодове и зеленчуци.

Микроскопът разполага с 4-инчов LCD дисплей, който може да се завърта за по-голяма удобство. Изображението, заснето с микроскопа, се показва в реално време на екрана. Устройството може да прави снимки и видеозаписи с висока разделителна способност, като се изисква отделно закупуване на MicroSD карта с обем до 32 GB. За свързване на микроскопа към външно устройство, като монитор, телевизор или компютър, в комплекта вече са включени всички необходими кабели. Преди да свържете компютъра с микроскопа, е необходимо да инсталирате приложения софтуер, който осигурява достъп до разширени функции и ви позволява да измервате освен линейни така и ъглови размери на обектите.

Относно осветлението, Discovery Artisan 1024 разполага със светодиодна система за осветяване с регулиране на яркостта. Това позволява на потребителя да контролира и настрои осветлението според нуждите си, осигурявайки ясно и добре осветено изображение при микроскопично наблюдение. Discovery Artisan 1024 е оборудван със светодиоди, разположени около обектива, което осигурява използване на отразена светлина при всички наблюдения. Това позволява на потребителя да получава ясни и детайлни изображения при работа с микроскопа. За допълнително удобство, микроскопът е оборудван с поляризационен филтър, който намалява отблясъците и паразитните отражения, особено при наблюдение на лъскави обекти. Това осигурява по-добра видимост и по-добро разрешение на детайлите при работа с микроскопа.

Discovery Artisan 1024 предлага плавна промяна на увеличението в диапазона от 10x до 300x. Това позволява на потребителя да избира оптималното увеличение в зависимост от изследванията и нуждите си. Освен това, микроскопът разполага и с цифрово увеличение, което предоставя възможност за наблюдение с увеличение до 1200x. Това дава потребителите възможността да изследват обекти с още по-голямо детайлност и прецизност.Съчетанието от плавното оптично увеличение и възможността за цифрово увеличение правят Discovery Artisan 1024 много гъвкав инструмент, подходящ за различни приложения и изследвания в различни области на наука и промишленост.

С Discovery Artisan 1024 ще разполагате с мощен инструмент за микроскопични изследвания, който ви дава възможност да запечатвате и споделяте детайлни изображения и видеозаписи, както и да извършвате прецизни измервания. Този преносим микроскоп е съчетание от удобство, високо качество на изображението и разнообразие от приложения за различни професионални и хоби дейности. Съчетанието от плавното оптично увеличение и възможността за цифрово увеличение правят Discovery Artisan 1024 много гъвкав инструмент, подходящ за различни приложения и изследвания в различни области на наука и промишленост.

В комплекта на микроскопа е  включен е триножник, който предоставя възможност за стационарни наблюдения. Този триножник позволява поставянето на микроскопа на стабилна повърхност и осигурява удобство и стабилност по време на работа. Това е полезно, когато искате да извършвате продължителни наблюдения или когато искате да запечатате изображения или видео от микроскопа.

Характеристики:

 • Увеличение: 10–300x (с цифрово увеличение: 10–1200x)
 • Завъртащ се 4″ цветен екран с течнокристален дисплей
 • Горно светодиодно осветление с регулиране на яркостта
 • Вграден поляризационен филтър
 • Може да се свързва към компютър или телевизор
 • Възможност за правене на видеозаписи и снимки, както и за предаване на изображения към външен екран
 • Софтуер за обработка на изображения с измервателна функция
 • Преносима конструкция; захранва се с батерия или от променливотокова мрежа

Наборът включва:

 • Микроскоп
 • Адаптер (100–240 V, 50/60 Hz)
 • Литиево-йонна батерия
 • USB кабел
 • AV кабел
 • Триножник
 • Калъф
 • CD със софтуер
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: