Levenhuk DTX 700 LCD Digital Microscope

SKU: 75075
Гаранция: 10 Години
519.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
519.95 лв
Levenhuk DTX 700 LCD Digital Microscope 1
519.95 лв

Levenhuk DTX 700 LCD е предназначен за работа с монети, минерали, метални полирани секции и други непрозрачни предмети. Увеличението на микроскопа може да бъде безкрайно променливо в диапазона от 10x до 300x, а с цифровото увеличение приближението може да се увеличи до 1200x. Levenhuk DTX 700 LCD е отличен избор за запояване, ремонт на оборудване, нумизматика или научни хобита. Тъй като микроскопът има вграден LCD екран, продължителното боравене с проби не уморява очите.

 

В микроскопа е инсталирана 5-мегапикселова камера, която създава изображението. Картината може да се гледа на вградения екран или да се предава на свързан монитор или телевизор. Високото качество на изображението ви позволява да изучавате подробно малки обекти. Има бутони за управление точно под LCD екрана. С тяхна помощ можете да работите в менюто и да настройвате фино устройството. Можете да изберете качеството на снимките и видеоклиповете, режимите на интервален и цикличен запис, да въведете часа и датата на снимане.

 

Ако е необходимо, изображението от микроскопа може да бъде прехвърлено на допълнителен екран или самият микроскоп да бъде свързан към компютър. Пакетът съдържа всички необходими кабели и софтуер. Но за да запазите снимки и видеоклипове, трябва да използвате карта с памет, която се купува отделно.

 

Важна характеристика на програмата, която е инсталирана на компютър, е функцията за измерване на обекти. Може да се използва за определяне на линейните и ъглови размери на изследваните проби. Той също така ви позволява да прилагате надписи и рисунки към заснетите снимки.

 

За осветяване на пробите се използва класическа димируема LED подсветка. Освен това има вграден поляризиращ филтър. Може да се използва за намаляване на отблясъците и отраженията при изследване на метални секции.

 

Микроскопът се захранва от вградена батерия или AC захранване. Време на непрекъсната работа от батерията - до 3 часа без презареждане.

 

Особености:

 

·         Цветен LCD екран и 5 -мегапикселова цифрова камера

·         Можете да прехвърлите изображението на външен екран, да правите снимки и видеоклипове

·         Горна светлина с 8 димируеми светодиода

·         Вграден поляризиращ филтър

·         Софтуер за редактиране на изображения с функция за измерване на обекти

·         Захранва се от електрическа мрежа или вградена батерия

Оборудване

 

·         Микроскоп

·         Адаптер (100-240 V, 50/60 Hz)

·         USB кабел

·         AV кабел

·         Калибрираща скала

·         CD със софтуер

·         Инструкции за експлоатация и гаранционна карта

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg