Бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x80

SKU: 71147
619.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Астрономическият бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x80 е отличен избор за изучаване на звездното небе, Луната, планетите и метеоритните дъждове. Той е много по-компактен от телескопите, но по никакъв начин не им отстъпва. Възможностите на този бинокъл са сходни с тези на рефракторните телескопи на начално ниво. Освен това съществува възможност за адаптиране на бинокъла към триножник, както и той не се влияе от лошо време. Астрономическият бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x80 е идеален за наблюдение на природата. Конструкцията се базира на класически призми на Поро, които събират светлината перфектно. Лещите с цялостно многослойно покритие и окулярите с пет елемента увеличават контраста и остротата на изображението и Ви позволяват да видите повече детайли на отдалечени обекти. Можете да видите чиста и ясна картина без аберации дори и през нощта. Алуминиевият корпус на бинокъла е напълнен с азот и предотвратява проникването на вода. Корпусът не се страхува от дъжд, сняг и температурни промени. Можете да използвате астрономическия бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x80 при всякакви метеорологични условия. Бинокълът може да се персонализира: можете да променяте разстоянието между окулярите, да регулирате диоптъра на десния окуляр и да настроите въртящите се чашки на окулярите, ако това е необходимо. За продължителни наблюдения можете да монтирате бинокъла на стандартен триножник. Характеристики: Астрономически бинокъл Стъкло BaK-4 на оптиката Лещи с цялостно многослойно покритиеОкуляри с пет елементаАлуминиев корпусХерметична конструкцияНепромокаем корпус, напълнен с азот Възможност за адаптиране към триножник Комплектът включва: Бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x50 Капачки за окулярите и лещата на обектива Ремък Торбичка Кърпа за почистване Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Увеличение, x 20 Тип призма на Поро Окуляри 5 елемента в 3 групи Обективи 2 елемента в 1 група Материал на оптиката стъкло BaK-4 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 80 Изходен диаметър на зеницата, mm 4 Разстояние от очите, mm 18 Коефициент на здрач 40 Относителна яркост 16 Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда 3, 5 Зрително поле, ° 3, 2 Зрително поле, m/1000 m 56 Близък фокус, m 16 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±6 Разстояние между окулярите (IPD), mm 53–74 Фокусиране централно Чашки на окуляри прибиращо се (3 фиксирани позиции) Непромокаем да (клас IPX6) Диапазон на работната температура, °C –10...+50 Възможност за адаптиране към триножник да Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Размери, mm 301x230x94 Тегло, kg 2, 6
619.95 лв
Бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x80
619.95 лв
Държава USA

Астрономическият бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x80 е отличен избор за изучаване на звездното небе, Луната, планетите и метеоритните дъждове. Той е много по-компактен от телескопите, но по никакъв начин не им отстъпва. Възможностите на този бинокъл са сходни с тези на рефракторните телескопи на начално ниво. Освен това съществува възможност за адаптиране на бинокъла към триножник, както и той не се влияе от лошо време. Астрономическият бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x80 е идеален за наблюдение на природата.

Конструкцията се базира на класически призми на Поро, които събират светлината перфектно. Лещите с цялостно многослойно покритие и окулярите с пет елемента увеличават контраста и остротата на изображението и Ви позволяват да видите повече детайли на отдалечени обекти. Можете да видите чиста и ясна картина без аберации дори и през нощта.

Алуминиевият корпус на бинокъла е напълнен с азот и предотвратява проникването на вода. Корпусът не се страхува от дъжд, сняг и температурни промени. Можете да използвате астрономическия бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x80 при всякакви метеорологични условия. Бинокълът може да се персонализира: можете да променяте разстоянието между окулярите, да регулирате диоптъра на десния окуляр и да настроите въртящите се чашки на окулярите, ако това е необходимо. За продължителни наблюдения можете да монтирате бинокъла на стандартен триножник.

Характеристики:

 • Астрономически бинокъл
 • Стъкло BaK-4 на оптиката
 • Лещи с цялостно многослойно покритие
 • Окуляри с пет елемента
 • Алуминиев корпус
 • Херметична конструкция
 • Непромокаем корпус, напълнен с азот
 • Възможност за адаптиране към триножник

Комплектът включва:

 • Бинокъл Levenhuk Bruno PLUS 20x50
 • Капачки за окулярите и лещата на обектива
 • Ремък
 • Торбичка
 • Кърпа за почистване
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

20

Тип

призма на Поро

Окуляри

5 елемента в 3 групи

Обективи

2 елемента в 1 група

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

80

Изходен диаметър на зеницата, mm

4

Разстояние от очите, mm

18

Коефициент на здрач

40

Относителна яркост

16

Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда

3, 5

Зрително поле, °

3, 2

Зрително поле, m/1000 m

56

Близък фокус, m

16

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±6

Разстояние между окулярите (IPD), mm

53–74

Фокусиране

централно

Чашки на окуляри

прибиращо се (3 фиксирани позиции)

Непромокаем

да (клас IPX6)

Диапазон на работната температура, °C

–10...+50

Възможност за адаптиране към триножник

да

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

301x230x94

Тегло, kg

2, 6
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg