Часовник с термометър Levenhuk Wezzer Tick H80

SKU: 81391
Гаранция: 10 Години
109.16 лв
114.90 лв
-5%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
109.16 лв
114.90 лв
Часовник с термометър Levenhuk Wezzer Tick H80 1
109.16 лв
114.9 лв
-5%

Levenhuk Wezzer Tick H80 е часовник с термометър, който е идеален за тези, които харесват минималистичен дизайн и лесна употреба. Този модел е снабден с голям монохромен екран, който показва всички необходими данни във визуални графични блокове. Часовникът е подходящ за офиса или дома, тъй като неговият дизайн не пречи на интериора.

Освен своя минималистичен дизайн, часовникът Wezzer Tick H80 има и други предимства. Големите цифри за показване на часа заемат почти целия екран и са лесни за разчитане от голямо разстояние. Екранът е с висок контраст, което гарантира лесното четене на всички показания, включително температурата, влажността, деня от седмицата и датата.

Управлението на часовникът е лесно и удобно благодарение на бутоните за управление, които се намират на десния панел на устройството. Той може да се захранва с батерии и да се постави върху маса, полица или да се окачи на стена.

В допълнение към функциите на часовника, на екрана могат да се появят две иконки за будилник и отлагане на алармата. Часовникът е идеален за тези, които търсят просто и ефективно устройство за показване на времето и температурата в дома или офиса.

Основни характеристики:

  • Часовник с голям дисплей за часа
  • Допълнително: термометър, влагомер, календар
  • Будилник с функция отлагане на алармата
  • Настолен или за монтаж на стена
  • Захранване със стандартни батерии


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: