Монитор за качество на въздуха Levenhuk Wezzer Air PRO DM20

SKU: 81407
Гаранция: 10 Години
199.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
199.95 лв
Монитор за качество на въздуха Levenhuk Wezzer Air PRO DM20 1
199.95 лв

Мониторът Levenhuk Wezzer Air PRO DM20 е надежден инструмент за наблюдение на нивата на въглероден диоксид (CO2) във въздуха. Той е снабден с интелигентна функционалност и може да се свърже с мобилното приложение Smart Life/Tuya Smart чрез Wi-Fi, което Ви позволява да контролирате и настройвате уреда удобно чрез вашето устройство. Един от най-забележителните аспекти на монитора е неговата способност да визуално предупреждава за нивата на CO2. Фоновото осветление на уреда се променя в зависимост от концентрацията на въглероден диоксид във въздуха. Зелената светлина указва отлично качество на въздуха, жълтата светлина сигнализира, че ситуацията изисква внимание, а червената светлина означава, че трябва да предприемете незабавни действия. Когато нивото на CO2 стане критично, мониторът издава звуков сигнал, който Ви предупреждава за необходимостта от въздушна циркулация или други мерки за подобряване на качеството на въздуха. Това е особено полезно, когато се намирате в закрито помещение, където липсата на проветряване може да доведе до натрупване на CO2 и негативни въздействия върху вашето здраве и удобство.

Мониторът за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air PRO DM20 е удобен за употреба и се захранва чрез вградена акумулаторна батерия. Това означава, че можете да го използвате в различни помещения без да се притеснявате за наличието на електрическо захранване.

Моля, имайте предвид, че: За зареждането е необходим мрежов адаптер (не е включен в доставката). Захранването от USB порта на компютър не е достатъчно за целта. Можете също да използвате зарядно устройство за смартфон.

Основни характеристики:

  • Промяна на цвета на фоновото осветление в зависимост от концентрацията на CO2
  • Включване на звуково предупреждение при достигане на критично ниво на CO2
  • Wi-Fi модул, съвместим с мобилното приложение Smart Life/Tuya Smart
  • Захранва се чрез акумулаторна батерия

Комплектът включва:

  • Монитор на качеството на въздуха
  • MicroUSB кабел
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: