Бинокъл Bresser Pirsch 10 x 34

SKU: 71125
Гаранция: 2 Години
519.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
519.90 лв
Бинокъл Bresser Pirsch 10 x 34 1
519.9 лв
Увеличение 10х
Диаметър на обектива 34мм

Бинокълът BRESSER Pirsch 10х34 е идеален за всички, които обичат да се наслаждават на красотата на природата и желаят да разглеждат далечни обекти с ясна и ярка картина. Той е лесен за употреба и може да се използва в различни ситуации, като пътувания, туризъм, почивки или лов.

Този бинокъл разполага с най-новото фазово покритие, което осигурява контрастно и ясно изображение с висока разделителна способност. Това е подсилено от пълното многослойно покритие и стъкления материал BaK-4, който допълнително повишава яркостта и яснотата на картината.

С бинокъла BRESSER Pirsch можете да се насладите на пълното зрително поле благодарение на чашките за очи TwistUp, които могат да бъдат регулирани в 2 степени и поддържат гледката без да се налага да се махат очилата.

Бинокълът има гумено бронирано тяло, което осигурява здрав захват и защита при удари или изпускане. Той също е водоустойчив инапълнен с азот, което предотвратява замъгляването при различни климатични условия.

Общо взето, този универсален бинокъл е перфектният избор за всички, които търсят качествени и издръжливи оптики за наблюдение на природата или за други приложения, където яснотата на изображението е от решаващо значение.

Характеристики:

Компактен и многофункционален бинокъл

Висококачествено фазово покритие за ярки и по-контрастни изображения

Водоустойчив и прочистен с азот за предотвратяване на замъгляване

Гумиран корпус

Идеален и за носещи очила +/- 4 диоптъра

Комплектът включва:

Бинокъл

Найлонов калъф с презрамка и халка за колан

Широка, подплатена презрамка за носене

Защитни капачки за обективи

Защитни капачки за окуляри

Кърпа за лещи

Наръчник

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: