Бинокъл Levenhuk Monaco ED 8x32

SKU: 72817
Гаранция: 10 Години
539 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
539.00 лв
Бинокъл Levenhuk Monaco ED 8x32 1
539 лв
Увеличение
Диаметър на обектива 32мм

Бинокълът Levenhuk Monaco ED 8x32 е не само много функционален, но и удобен за използване във всяка ситуация. Неговият компактен и лек дизайн го правят идеален за туризъм, къмпинг и други активности на открито, където се изисква мобилност и минимално присъствие на оборудване. Но това не означава, че компактният размер компрометира възможностите му.

Levenhuk Monaco ED 8x32 е снабден с висококачествени оптични елементи, които осигуряват ясно, ярко и остро изображение. Бинокълът разполага с осемкратно увеличение и диаметър на обектива 32 мм, което прави наблюдението му прецизно и детайлно. Бинокълът е също така снабден със свръхмалка дисперсия на оптиката, която намалява оптичните аберации и предоставя остър и детайлен образ.

Това е идеалният инструмент за тези, които обичат да пътуват и да разглеждат света наоколо. Бинокълът Levenhuk Monaco ED 8x32 е устойчив на всякакви атмосферни условия, включително дъжд, сняг, кал и прах. Неговата конструкция е изцяло водоустойчива и устойчива на удари, което го прави идеален за употреба на морския бряг или при риболов.

Корпусът на бинокъла е напълно покрит с анти-плъзгащ се материал, което осигурява удобен захват и контрол върху устройството. Той има и възможност за регулиране на разстоянието между окулярите, както и регулиране на диоптъра, което го прави подходящ за всички видове наблюдения - от гледане на дивата природа до наблюдаване на спортни събития.

Бинокъл Levenhuk Monaco ED8x32 е снабден с всички основни функции за регулиране, които са на разположение на класическите бинокли. Това включва възможност за настройка на диоптъра на десния окуляр, както и регулиране на разстоянието между окулярите за постигане на оптимален образ. Бинокълът разполага с централна настройка на фокуса, която позволява бързо и лесно настройване на образа, за да се получи ясна и чиста картина на обекта, който се наблюдава.

Освен стандартните настройки, бинокълът е снабден с възможност за адаптиране към триножник, който може да бъде закупен отделно. Това е особено полезно за постигане на по-голяма стабилност и точност при наблюдение на обекти, като например птици или диви животни.

Една от другите предимства на бинокъла е голямото разстояние от очите, което го прави подходящ за носене на очила. Може да се насладите на невероятни изживявания при наблюдение на природата или на други обекти, дори ако носите диоптрични очила.

Ако обобщим мненията на клиенти закупили бинокъл Levenhuk Monaco ED 8x32 от различни източници, изглежда, че Levenhuk Monaco ED 8x32 е добър бинокъл, който получава високи оценки от потребителите. Ето едно мнение, което може да ви бъде от полза:

 "Отличен бинокъл за наблюдение на птици и природа. Образите са ясни и ярки, а фокусирането е лесно. Лесен за използване и много лек, така че го нося с мен на много преходи. Всичко в този бинокъл е качествено изработено, и много удобен при носене на очила. Препоръчвам го на всички любители на наблюдението на природата."

Характеристики:

 • Малък и лек широкоъгълен бинокъл
 • Призми на Амичи и оптични елементи с покритие, произведени от стъкло със свръхмалка дисперсия
 • Окуляри с пет елемента с диаметър 28 mm
 • Лещите са защитени от замъгляване и проникване на вода при изпускане на бинокъла във водата на дълбочина до 1,5 m
 • Голям пръстен за фокусиране с релефна повърхност
 • Напълнен с азот корпус с неплъзгащо се покритие
 • Възможност за адаптиране към триножник (закупува се отделно)
 • Стилен дизайн и оригинална кутия за подаръци

Комплектът включва:

 • Бинокъл
 • Капачки за окулярите и лещата на обектива
 • Ремък за врата (45 mm широк)
 • Твърд калъф с цип
 • Кърпичка за почистване
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: