Бинокъл Meade Rainforest Pro 8x32

SKU: 71773
Гаранция: 2 Години
419.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
419.95 лв
Бинокъл Meade Rainforest Pro 8x32 1
419.95 лв
Увеличение
Диаметър на обектива 32мм

Meade Rainforest Pro 8x32 е изключително надежден бинокъл, предназначен за професионалисти и любители на природата, които се нуждаят от издръжлив и водоустойчив инструмент във всякакви метеорологични условия. Независимо дали сте на лов, риболовна експедиция, пътуване или излезли на открито в екстремни условия, този бинокъл ще ви осигури ясни и детайлни изображения. Един от ключовите аспекти на Meade Rainforest Pro 8x32 е висококачествената оптика. Бинокълът е оборудван с компактни и висококапацитетни призми Amici, които улавят максимално количество светлина и намаляват отблясъка. Системата на фазовите покрития на призмите гарантира минимални изкривявания на изображението и ви осигурява точни и ясни визуални представи. Лещите с многослойно покритие повишават яркостта и остротата на изображението, докато изработката от стъкло BaK-4 гарантира високо качество и детайлност.

Бинокълът има издръжлив алуминиев корпус с гумено защитно покритие, което осигурява отлична защита от влага, прах и удари. Защитата от прах и водни капки го прави идеален за използване във всякакви условия на времето. Благодарение на напълнението с азот, вътрешната част на бинокъла се предпазва от конденз при внезапни промени на температурата. Със своето увеличение от 8x, Meade Rainforest Pro 8x32 предоставя достатъчно детайли и яснота при наблюдението на далечни обекти. Той е надежден партньор за всякакви приключения на открито и ще ви помогне да засечете всички дребни детайли в околната среда.

С общо слово, Meade Rainforest Pro 8x32 е бинокъл, който комбинира надеждност, издръжливост и висококачествена оптика, което го прави идеален избор за професионалисти и ентусиасти, които търсят непрекъснато отлично визуално изживяване във всякакви условия на околната среда.

Характеристики:

  • Изключително висококачествените бинокли Meade с 8- кратно увеличение и призма на Амичи осигуряват използване в продължение на много години.
  • 32 mm апертура на лещата.
  • Призмите с цялостно многослойно покритие от BaK-4 с оптика с покритие на фазите осигуряват ярки, детайлни изображения с висока разделителна способност.
  • Водоустойчивата и напълнена с азот здрава гумена защитна конструкция предпазва от атмосферни влияния.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Meade Rainforest Pro 8x32
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

8

Тип

призма на Амичи

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

многослойно антирефлексно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

32

Изходен диаметър на зеницата, mm

4

Разстояние от очите, mm

14, 7

Зрително поле, °

8, 1

Зрително поле, m/1000 m

141

Близък фокус, m

2

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±4

Фокусиране

център

Чашки на окуляри

гумени, въртящи се

Материал на корпуса

алуминий

Непромокаем

да

Приложение

полеви наблюдения, ловни, риболов и морски пътувания, екстремен туризъм

Допълнителен

гуменото защитно покритие
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: