Бинокъл Levenhuk Sherman PRO 8x42

SKU: 67725
Гаранция: 10 Години
389.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
389.95 лв
Бинокъл Levenhuk Sherman PRO 8x42 1
389.95 лв
Увеличение
Диаметър на обектива 42мм

Бинокълът Levenhuk Sherman PRO 8x42 е оборудван с първокласна оптика с цялостно многослойно покритие, което гарантира ясни и чисти изображения.  Обектива на на лещите е с диаметър 42 mm и осигуряват гшироко зрително поле, а 8-кратното увеличение е достатъчно за изследване на отдалечени обекти. Корпусът на бинокъла е изработен от здрави материали и е гумиран, за да предпазва от наранявания и да осигури здравина при употреба на открито. Бинокълът е непромокаем, което го прави устойчив на влага и му позволява да се използва дори при дъжд или сняг. Всички тези технически характеристики правят бинокъла Levenhuk Sherman PRO 8x42 перфектен за наблюдение на голяма площ, както и за екстремни занимания.

Levenhuk Sherman PRO 8x42 е бинокъл, който е създаден с най-високо качество на оптиката. Оптичната конструкция е базирана на призми на Поро, благодарение на което зрителното поле е по-широко. Бинокълът има  два елемента на всеки обектив и окуляри с пет елемента, което позволява плоско зрително поле, като изображението е без изкривявания не само в центъра, но и по краищата. Лещите на бинокъла са покрити с цялостно многослойно покритие, което допълнително увеличава пропускането на светлина. Освен това, за да се предотврати замъгляването на лещите, корпусът на бинокъла е напълнен с азот. Ергономичната конструкция на бинокъла Levenhuk Sherman PRO 8x42 е една от най-забележителните му характеристики, тъй като предлага персонализирано приспособяване спрямо вашето индивидуално зрение. С десния окуляр, оборудван с пръстен за регулиране на диоптъра, и възможността за регулиране на разстоянието между окулярите, можете да се насладите на ясни изображения, перфектно подходящи за вашия зрителен капацитет. Голямото разстояние от очите на бинокъла позволява удобни наблюдения дори при носене на очила. Като използвате въртящите се чашки на окулярите, можете да настроите бинокъла в идеалното положение спрямо вашите очи. Чашките се скъсяват или удължават лесно и се фиксират надеждно, когато изберете желаната дължина. Всички тези функции правят бинокъла Levenhuk Sherman PRO 8x42 изключително удобен и практичен инструмент за всякакви наблюдения.

Бинокъл Levenhuk Sherman PRO 8x42 може да се монтира на триножник, за по продължителни наблюдения и прадотвратяване на трептенията.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Sherman PRO 8x42
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации:

Увеличение, x

8

Тип

призма на Поро

Окуляри

5 елемента в 3 групи

Обективи

2 елемента в 1 група

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

42

Изходен диаметър на зеницата, mm

5, 3

Разстояние от очите, mm

21

Коефициент на здрач

18, 3

Относителна яркост

28, 1

Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда

6

Зрително поле, °

8, 1

Зрително поле, m/1000 m

142

Близък фокус, m

3

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±4

Разстояние между окулярите (IPD), mm

60–70

Фокусиране

централно

Чашки на окуляри

въртящи се

Диапазон на работната температура, °C

-15...+40

Възможност за адаптиране към триножник

да

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

190x142x62

Тегло, kg

0, 85
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: