Бинокъл Levenhuk Sherman BASE 10x42

SKU: 71143
234.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Бинокълът Levenhuk Sherman BASE 10x42 е многофункционален модел, идеален за всеки ловец, рибар, пътешественик или турист. Това надеждно и удобно оптично устройство издържа без проблем на лошо време. Той ще бъде Вашият незаменим асистент при изучаването на дивата природа или архитектурните чудеса, гледането на спортни събития или наблюдението на градски пейзажи – бинокълът Levenhuk Sherman BASE 10x42 ще бъде Ваш спътник навсякъде, където отидете. Благодарение на оптичните стъклени лещи и призми осигуреното изображение е ярко, остро и живо. С цел подобряване на качеството на изображението лещите са с многослойно покритие за по-добро събиране на светлина – можете да се наслаждавате на наблюдения не само през деня, но и в полумрак или привечер. Бинокълът Levenhuk Sherman BASE 10x42 е непромокаем модел – той не се влияе от водни струи и проливен дъжд. Алуминиевият корпус е напълнен с азот, което предпазва лещите от замъгляване. За удобство можете да монтирате бинокъла на триножник. Бинокълът Levenhuk Sherman BASE 10x42 притежава всички необходими функции за удобни наблюдения: можете да регулирате диоптрите на десния окуляр, да промените разстоянието между окулярите и да завъртите чашките на окулярите, ако искате да извършвате наблюдения с очила. Характеристики: Компактен бинокъл за полеви наблюдения Стъкло BaK-4 на оптиката Лещи с покритие Непромокаем корпус, напълнен с азот Възможност за адаптиране към триножник Комплектът включва: Бинокъл Levenhuk Sherman BASE 10x42 Капачки за окулярите и лещата на обектива Ремък Торбичка Кърпа за почистване Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Увеличение, x 10 Тип призма на Поро Окуляри 2 елемента в 1 група Обективи 4 елемента в 3 групи Материал на оптиката стъкло BaK-4 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 42 Изходен диаметър на зеницата, mm 4, 2 Разстояние от очите, mm 15 Коефициент на здрач 20, 5 Относителна яркост 17, 6 Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда 6, 66 Зрително поле, ° 6, 5 Зрително поле, m/1000 m 114 Близък фокус, m 4 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±6 Разстояние между окулярите (IPD), mm 50–80 Фокусиране централно Чашки на окуляри гумени, сгъваема Материал на корпуса алуминий Непромокаем да (клас IPX6) Диапазон на работната температура, °C –10...+50 Възможност за адаптиране към триножник да Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Размери, mm 175x135x52 Тегло, kg 0, 62
234.95 лв
Бинокъл Levenhuk Sherman BASE 10x42
234.95 лв
Държава USA

Бинокълът Levenhuk Sherman BASE 10x42 е многофункционален модел, идеален за всеки ловец, рибар, пътешественик или турист. Това надеждно и удобно оптично устройство издържа без проблем на лошо време. Той ще бъде Вашият незаменим асистент при изучаването на дивата природа или архитектурните чудеса, гледането на спортни събития или наблюдението на градски пейзажи – бинокълът Levenhuk Sherman BASE 10x42 ще бъде Ваш спътник навсякъде, където отидете.

Благодарение на оптичните стъклени лещи и призми осигуреното изображение е ярко, остро и живо. С цел подобряване на качеството на изображението лещите са с многослойно покритие за по-добро събиране на светлина – можете да се наслаждавате на наблюдения не само през деня, но и в полумрак или привечер.

Бинокълът Levenhuk Sherman BASE 10x42 е непромокаем модел – той не се влияе от водни струи и проливен дъжд. Алуминиевият корпус е напълнен с азот, което предпазва лещите от замъгляване. За удобство можете да монтирате бинокъла на триножник. Бинокълът Levenhuk Sherman BASE 10x42 притежава всички необходими функции за удобни наблюдения: можете да регулирате диоптрите на десния окуляр, да промените разстоянието между окулярите и да завъртите чашките на окулярите, ако искате да извършвате наблюдения с очила.

Характеристики:

 • Компактен бинокъл за полеви наблюдения
 • Стъкло BaK-4 на оптиката
 • Лещи с покритие
 • Непромокаем корпус, напълнен с азот
 • Възможност за адаптиране към триножник

Комплектът включва:

 • Бинокъл Levenhuk Sherman BASE 10x42
 • Капачки за окулярите и лещата на обектива
 • Ремък
 • Торбичка
 • Кърпа за почистване
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

10

Тип

призма на Поро

Окуляри

2 елемента в 1 група

Обективи

4 елемента в 3 групи

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

42

Изходен диаметър на зеницата, mm

4, 2

Разстояние от очите, mm

15

Коефициент на здрач

20, 5

Относителна яркост

17, 6

Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда

6, 66

Зрително поле, °

6, 5

Зрително поле, m/1000 m

114

Близък фокус, m

4

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±6

Разстояние между окулярите (IPD), mm

50–80

Фокусиране

централно

Чашки на окуляри

гумени, сгъваема

Материал на корпуса

алуминий

Непромокаем

да (клас IPX6)

Диапазон на работната температура, °C

–10...+50

Възможност за адаптиране към триножник

да

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

175x135x52

Тегло, kg

0, 62
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg