Бинокъл Levenhuk Atom10–30x50

SKU: 67684
Гаранция: 10 Години
219 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
219.00 лв
Бинокъл Levenhuk Atom10–30x50 1
219 лв
Увеличение Променливо
Диаметър на обектива 50мм

Бинокълът Levenhuk Atom 10-30x50 е идеален за различни ситуации и предлага гъвкавост и качество на изображението. С увеличение от 10x до 30x, можете да се насладите на детайлността на обектите в зрителното поле и да ги приближите според вашите нужди. Независимо дали сте на открито през деня или в полумрак, обективите с голяма апертура с диаметър 50 mm осигуряват ярки и ясни изображения. Бинокълът разполага с призма на Поро, което означава, че светлината се пренася през призмите без загуби, осигурявайки максимална яснота и яркост. Оптичните елементи са покрити за по-добро пропускане на светлината, като резултатът са точни и реалистични цветове във вашия изглед.

Конструкцията на бинокъла е удобна и функционална. Разстоянието между окулярите може да се регулира от 56 до 72 mm, а десният окуляр има пръстен за регулиране на диоптъра, което гарантира ясно виждане и за хора с различни зрителни способности. Меките гумирани окуляри осигуряват комфорт по време на наблюденията, а гуменото покритие на корпуса предпазва бинокъла от удари и влизане на влага, прах или замърсявания. За да ви осигури допълнителна стабилност и комфорт при наблюдения, бинокълът Levenhuk Atom 10-30x50 може да се монтира на триножник, което е изключително полезно при продължителни наблюдения или за постигане на по-стабилна позиция.

Независимо дали сте на екскурзия в природата, по време на спортни събития или просто желаете да разглеждате околната среда с повече детайли, Levenhuk Atom 10-30x50 е надежден партньор, който ще ви помогне да се насладите на неповторими моменти и да откриете красотата около вас.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Atom 10–30x50
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: