Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 8x30

SKU: 71390
152.96 лв
179.95 лв
-15%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Ограничена номерирана серия от едва 4000 броя, 1000 от които са експортирани в европейски държави. Биноклите Levenhuk Heritage BASE 8x30 са класически полеви бинокли с увеличение 8х и удароустойчив метален корпус. Те са идеални за наблюдения на открито и дават възможност за изучаване на всеки отделен детайл на хоризонта. Оптиката "Произведено в Русия" Биноклите Levenhuk Heritage BASE 8x30 са конструирани по съвместен проект между компанията Levenhuk и руския Казански оптико-механичен завод. Този завод произвежда оптични инструменти за наблюдение вече повече от 70 години. Той беше един от най- големите доставчици на оптични прибори за съветската армия и след това за руската армия. Руското стъкло е признато в световен мащаб сред военните и ловците още от времето на Съветския съюз. Сега Levenhuk ги направи достъпни за всички. Метален корпус Оптиката на бинокъла е грижливо защитена от удари и вибрации от корпус от алуминиева сплав. Всички съединения са уплътнени със специално вещество, което предпазва този оптичен прибор от прах и влага. Levenhuk Heritage BASE 8x30 не се влияят от екстремни условия: те работят великолепно в горещина и студ и издържат на температури в диапазона от -40 до +50°С. Допълнителни характеристики Можете лесно да настроите тези бинокли, така че да отговарят на нуждите ви. Централно колело за фокусиране осигурява плавно и бързо регулиране на остротата. На десния окуляр има пръстен за регулиране на диоптъра. Разстоянието между окулярите може да се регулира. Освен това тези бинокли се доставят в защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа. Основни характеристики: Произведен в Русия за Levenhuk, Inc. (САЩ) Руско оптично стъкло BaK-4 Оптика с многослойно покритие Издръжлив алуминиев корпус Широк диапазон на работната температура Комплектът включва: Бинокъл Защитни капачки за окулярите Защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа Ремък за врата Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Levenhuk Heritage BASE е серия класически полеви бинокли, конструирани от Levenhuk съвместно с оптико-механичния завод в град Казан. Казанският оптико-механичен завод осигурява прибори за наблюдение на руската армия, напр. за бронираните бойни машини и за бойната униформа "Ратник". Тя е наричана също "бойно снаряжение на войника на бъдещето". Допълнителни спецификации Увеличение, x 8 Тип призма на Поро Окуляри 5 елемента Обективи 2 елемента Материал на оптиката стъкло BaK-4 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 30 Изходен диаметър на зеницата, mm 3, 75 Разстояние от очите, mm 12 Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда 6 Зрително поле, ° 8°30' Зрително поле, m/1000 m 150 Близък фокус, m 3 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±2, 5 Разстояние между окулярите (IPD), mm 56–74 Фокусиране център Чашки на окуляри гумени Диапазон на работната температура, °C -40...+50 Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
152.96 лв
179.95 лв
Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 8x30
152.96 лв
179.95 лв
-15%

Ограничена номерирана серия от едва 4000 броя, 1000 от които са експортирани в европейски държави.

Биноклите Levenhuk Heritage BASE 8x30 са класически полеви бинокли с увеличение 8х и удароустойчив метален корпус. Те са идеални за наблюдения на открито и дават възможност за изучаване на всеки отделен детайл на хоризонта.

Оптиката "Произведено в Русия"

Биноклите Levenhuk Heritage BASE 8x30 са конструирани по съвместен проект между компанията Levenhuk и руския Казански оптико-механичен завод. Този завод произвежда оптични инструменти за наблюдение вече повече от 70 години. Той беше един от най- големите доставчици на оптични прибори за съветската армия и след това за руската армия. Руското стъкло е признато в световен мащаб сред военните и ловците още от времето на Съветския съюз. Сега Levenhuk ги направи достъпни за всички.

Метален корпус

Оптиката на бинокъла е грижливо защитена от удари и вибрации от корпус от алуминиева сплав. Всички съединения са уплътнени със специално вещество, което предпазва този оптичен прибор от прах и влага. Levenhuk Heritage BASE 8x30 не се влияят от екстремни условия: те работят великолепно в горещина и студ и издържат на температури в диапазона от -40 до +50°С.

Допълнителни характеристики

Можете лесно да настроите тези бинокли, така че да отговарят на нуждите ви. Централно колело за фокусиране осигурява плавно и бързо регулиране на остротата. На десния окуляр има пръстен за регулиране на диоптъра. Разстоянието между окулярите може да се регулира. Освен това тези бинокли се доставят в защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа.

Основни характеристики:

  • Произведен в Русия за Levenhuk, Inc. (САЩ)
  • Руско оптично стъкло BaK-4
  • Оптика с многослойно покритие
  • Издръжлив алуминиев корпус
  • Широк диапазон на работната температура

Комплектът включва:

  • Бинокъл
  • Защитни капачки за окулярите
  • Защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа
  • Ремък за врата
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Levenhuk Heritage BASE е серия класически полеви бинокли, конструирани от Levenhuk съвместно с оптико-механичния завод в град Казан. Казанският оптико-механичен завод осигурява прибори за наблюдение на руската армия, напр. за бронираните бойни машини и за бойната униформа "Ратник". Тя е наричана също "бойно снаряжение на войника на бъдещето".

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

8

Тип

призма на Поро

Окуляри

5 елемента

Обективи

2 елемента

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

30

Изходен диаметър на зеницата, mm

3, 75

Разстояние от очите, mm

12

Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда

6

Зрително поле, °

8°30'

Зрително поле, m/1000 m

150

Близък фокус, m

3

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±2, 5

Разстояние между окулярите (IPD), mm

56–74

Фокусиране

център

Чашки на окуляри

гумени

Диапазон на работната температура, °C

-40...+50

Употреба

Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg