Бинокъл Levenhuk Atom 16x32

SKU: 67678
Гаранция: 10 Години
79.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
79.95 лв
Бинокъл Levenhuk Atom 16x32 1
79.95 лв
Увеличение 16х
Диаметър на обектива 32мм

Докоснете границите на възможностите си с бинокъла Levenhuk Atom 16x32. Когато далечните хоризонти ви зоват, този мощен инструмент е вашият надежден спътник. Усетете се като експерт в наблюдението, дори когато малки обекти се скитат в далечината. С увеличение от 16 пъти, нищо не може да се скрие от вас.

Бинокълът Levenhuk Atom 16x32 се отличава с впечатляваща оптична система, изработена от най-висококачествено стъкло BK-7. Всеки детайл се възпроизвежда с яснота и реалистичност, благодарение на цялостното покритие на лещите. Този компактен и ергономичен бинокъл е специално създаден, за да ви придружава навсякъде, независимо от вашите пътешествия. Изградете своето лично пространство за открития и разгърнете своята визия. Levenhuk Atom 16x32 е снабден с призми на Амичи, които несъмнено съчетават високо качество и компактни размери. Антирефлексното покритие на лещите усилва събирането на светлина и ви дава възможност да насладите наситени цветове и ярки изображения. За да се съобразите с индивидуалните изисквания на вашето зрение, бинокълът разполага с пръстен за регулиране на диоптъра в десния окуляр, както и възможност за регулиране на разстоянието между окулярите. И с меките гумени окуляри и гуменото покритие на корпуса, удобството при наблюденията е гарантирано, а оптиката е защитена от нежелани елементи.

С бинокъла Levenhuk Atom 16x32 ще бъдете в центъра на действието, близо или далече. Погледнете света с нови очи и се насладете на безкрайното богатство на далечните простори.

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

16

Тип

призма на Амичи

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

32

Изходен диаметър на зеницата, mm

2

Разстояние от очите, mm

10

Относителна яркост

4

Зрително поле, °

3, 5

Зрително поле, m/1000 m

63

Близък фокус, m

7, 6

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±3

Разстояние между окулярите (IPD), mm

58–72

Чашки на окуляри

гумени

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

143x85x52
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: