Бинокъл Levenhuk Atom 8x40

SKU: 67680
139.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
139.95 лв
Бинокъл Levenhuk Atom 8x40 1
139.95 лв
Увеличение
Диаметър на обектива 40мм

Влезте в света на изключителността и надеждността с бинокъла Levenhuk Atom 8x40. Този широкоъгълен бинокъл е създаден специално за хора, които ценят качеството и надеждността във всяко наблюдение.

Класическата конструкция с призма на Поро осигурява ярки и контрастни изображения, които ще ви впечатлят. Оптичните елементи са изработени от стъкло BK-7 с цялостно покритие, което гарантира колоритни и кристално чисти изображения. Независимо дали наблюдавате природата, излизате на пешеходни туризми или се занимавате със забавления като лов или наблюдение на птици, бинокълът Levenhuk Atom 8x40 ще бъде лоялен и надежден помощник във вашите приключения. Този бинокъл е снабден с регулируеми окуляри, което ви позволява да ги настроите за оптимално разстояние според вашите нужди. Разстоянието между окулярите може да бъде регулирано в обхват от 56 до 72 мм, а десният окуляр е оборудван с пръстен за регулиране на диоптъра, за да получите ясност и острота на изображението според вашето зрение. Удобството по време на наблюденията е от съществено значение, затова окулярите са облицовани с мека гума, която осигурява максимален комфорт и предпазва очите ви от напрежение. Гуменото покритие на корпуса не само придава елегантен външен вид, но и предпазва бинокъла от удари и възможността за проникване на влага, замърсявания или прах.

Нека бинокълът Levenhuk Atom 8x40 ви води през невероятни приключения и откривания с яркост, яснота и надеждност във всяко наблюдение.

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

8

Тип

призма на Поро

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

40

Изходен диаметър на зеницата, mm

5

Разстояние от очите, mm

12

Относителна яркост

25

Зрително поле, °

8, 2

Зрително поле, m/1000 m

140

Близък фокус, m

12

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±3

Разстояние между окулярите (IPD), mm

56–72

Чашки на окуляри

гумени

Възможност за адаптиране към триножник

да

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

8x145x58

Тегло, kg

0, 7
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: