Бинокъл Levenhuk Atom 12x25

SKU: 67677
59.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Искате ли да гледате по-далече, без да се натоварвате с теглото на огромни полеви бинокли? Тогава биноклите Levenhuk Atom 12x25 са точно това, което търсите! Тези свръхкомпактни бинокли се побират лесно в джоба Ви. Увеличението от 12x Ви позволява да изучавате подробно дори обекти на значителни разстояния. Бинокълът Levenhuk Atom 12x25 е най-добрият избор за всеки турист, пътешественик или любител на приключенията! Благодарение на конструкцията с призма на Амичи този модел има едновременно компактен корпус и висококачествена оптика. Призмите и лещите на биноклите са изработени от боросиликатно стъкло BK-7 с цялостно покритие. Това е причината Levenhuk Atom 12x25 да осигурява ярки и живи изображения с реални цветове. Бинокълът може лесно да се регулира в съответствие със зрението на всеки потребител: има пръстен за регулиране на диоптъра в десния окуляр, разстоянието между окулярите може също да се регулира. За максимален комфорт при наблюденията бинокълът е оборудван с окуляри от мека гума. Гуменото покритие на корпуса предпазва бинокъла Levenhuk Atom 12x25 от механични удари и предотвратява навлизането на прах и замърсявания в уреда. Допълнителни спецификации Увеличение, x 12 Тип призма на Амичи Материал на оптиката стъкло BK-7 Оптично покритие с цялостно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 25 Изходен диаметър на зеницата, mm 2, 1 Разстояние от очите, mm 10 Относителна яркост 4, 3 Зрително поле, ° 4, 5 Зрително поле, m/1000 m 80 Близък фокус, m 2, 1 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±3 Разстояние между окулярите (IPD), mm 35–80 Чашки на окуляри гумени Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Размери, mm 110x78x50
59.95 лв
Бинокъл Levenhuk Atom 12x25
59.95 лв
Държава USA

Искате ли да гледате по-далече, без да се натоварвате с теглото на огромни полеви бинокли? Тогава биноклите Levenhuk Atom 12x25 са точно това, което търсите! Тези свръхкомпактни бинокли се побират лесно в джоба Ви. Увеличението от 12x Ви позволява да изучавате подробно дори обекти на значителни разстояния. Бинокълът Levenhuk Atom 12x25 е най-добрият избор за всеки турист, пътешественик или любител на приключенията!

Благодарение на конструкцията с призма на Амичи този модел има едновременно компактен корпус и висококачествена оптика. Призмите и лещите на биноклите са изработени от боросиликатно стъкло BK-7 с цялостно покритие. Това е причината Levenhuk Atom 12x25 да осигурява ярки и живи изображения с реални цветове.

Бинокълът може лесно да се регулира в съответствие със зрението на всеки потребител: има пръстен за регулиране на диоптъра в десния окуляр, разстоянието между окулярите може също да се регулира. За максимален комфорт при наблюденията бинокълът е оборудван с окуляри от мека гума. Гуменото покритие на корпуса предпазва бинокъла Levenhuk Atom 12x25 от механични удари и предотвратява навлизането на прах и замърсявания в уреда.


Допълнителни спецификации

Увеличение, x

12

Тип

призма на Амичи

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

25

Изходен диаметър на зеницата, mm

2, 1

Разстояние от очите, mm

10

Относителна яркост

4, 3

Зрително поле, °

4, 5

Зрително поле, m/1000 m

80

Близък фокус, m

2, 1

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±3

Разстояние между окулярите (IPD), mm

35–80

Чашки на окуляри

гумени

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

110x78x50
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg