Бинокъл Levenhuk Atom 12x25

SKU: 67677
Гаранция: 10 Години
59.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
59.95 лв
Бинокъл Levenhuk Atom 12x25 1
59.95 лв
Увеличение 12х
Диаметър на обектива 25мм

Дайте свободно пространство на вашия поглед и открийте мироуспокояващата красота на далечните простори с бинокъла Levenhuk Atom 12x25. Независимо дали сте турист, пътешественик или просто любител на приключенията, тези свръхкомпактни бинокли ще ви съпътстват навсякъде. Защо да се натоварвате с големите и тежки полеви бинокли, когато можете да получите изключително ясни и подробни изображения с Levenhuk Atom 12x25?

Благодарение на иновативната конструкция с призма на Амичи, тези бинокли съчетават компактността с висококачествената оптика. Изработени от боросиликатно стъкло BK-7 с цялостно покритие, призмите и лещите на бинокъла гарантират ярки и живи изображения с вярни цветове. Всяко детайлността е видима, дори когато наблюдавате обекти на значителни разстояния. Levenhuk Atom 12x25 е снабден с пръстен за регулиране на диоптъра в десния окуляр, който позволява лесна настройка според вашето зрение. Разстоянието между окулярите също може да се регулира, за да се осигури персонализирано изживяване за всеки потребител. Окулярите от мека гума осигуряват максимален комфорт при наблюденията, като ви дават приятен и удобен захват.

Със своя гумено покрит корпус, бинокълът Levenhuk Atom 12x25 е издръжлив и устойчив на механични удари. Той предпазва висококачествената оптика от нежелани замърсявания и навлизане на прах. Така вие можете да се наслаждавате на изключително изживяване и изключително ясни наблюдения във всяка обстановка. Отворете своите очи на приключенията с бинокъла Levenhuk Atom 12x25 и разширете вашето въображение до безкрайността на далечните простори.


Увеличение, x

12

Тип

призма на Амичи

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

25

Изходен диаметър на зеницата, mm

2, 1

Разстояние от очите, mm

10

Относителна яркост

4, 3

Зрително поле, °

4, 5

Зрително поле, m/1000 m

80

Близък фокус, m

2, 1

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±3

Разстояние между окулярите (IPD), mm

35–80

Чашки на окуляри

гумени

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

110x78x50
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: