Бинокъл Bresser National Geographic 6x21

SKU: 74328
Гаранция: 2 Години
69.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
69.95 лв
Бинокъл Bresser National Geographic 6x21 1
69.95 лв
Увеличение
Диаметър на обектива 21мм
Бинокълът Bresser National Geographic 6x21 е компактен и удобен за носене. Този бинокъл предлага увеличение от 6 пъти, което ви позволява да виждате обектите по-детайлно и с по-голяма яснота. Размерът на обектива е 21 мм, което гарантира ясни и ярки изображения. Със своите компактни размери, този бинокъл е лесен за носене в джоб или раница. Това го прави подходящ за пътувания, пешеходни разходки и други активности на открито. Bresser National Geographic 6x21 е създаден с модерен и ергономичен дизайн, който осигурява комфорт при държане и използване.
Този бинокъл е изработен с висококачествени материали, които го правят издръжлив на външни условия и неблагоприятни метеорологични условия. Bresser National Geographic 6x21 е подходящ за основни наблюдения на природата, спортни събития, концерти и други подобни активности.

Въпреки че този бинокъл е компактен и подходящ за основни наблюдения, стойте внимателен при очакванията си относно качеството на изображението и детайлността на наблюденията, тъй като по-ниското увеличение и размер на обектива може да ограничат някои детайли.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: